Dagen började med att aktivister ur Kampgrupp 105 tillsammans med vissa utvalda sympatisörer samlades för en trevlig dag ute i den bitande kylan som lagt sig för Norden för kamparbete för ett fritt och enat Norden.

Sällskapet samlades vid ettiden för en genomgång av vart man skulle utföra flygbladsutdelning och blev bjudna på hemgjort fikabröd med kaffe. Sedan efter en stund så var det dags för avfärd till Gammelbo och sedan Ramsberg (Lindesbergs kommun) där det totalt delades ut ca 150 flygblad. Hela aktiviteten utfördes utan förhinder eller konfrontationer av meningsmotståndare.

Sen när aktiviteten var till ända så avslutades dagen med en gemensam middag för deltagarna. Mycket skratt och glädje stod på menyn. Men även en hel kalkon med kokt potatis, saftiga och uppfriskande rivna morötter med en god sås till det hela.

När maten var uppäten och folket mätta och belåtna så samtalades det mer och diskussioner avlöste varandra. Det var en sann gemenskap mellan fränder med samma mål, men med olika tankar och åsikter. Det är en sann gemenskap – nationalsocialism! Folkgemenskap!


  • Publicerad:
    2018-01-15 12:00