USA. Donald Trumps fiender fortsätter att smida ränker för att få honom avsatt. Men enligt Trump skulle något sådant kunna få katastrofala konsekvenser, samtidigt som han undrar varför någon skulle vilja avsätta en president som gör ”ett bra jobb”.

Republikanen Donald Trumps seger i 2016 års amerikanska presidentval har hjälpt till att elda på en pågående polarisering av USA. Medan befolkningen i större delen av landet går mot ett allt mer konservativt och nationalistiskt håll, så blir de folktäta storstadsområdena på öst- och västkusten allt mer liberalt. Det är också den senare delen av befolkningen som är fientligt inställd till Trump.

Den liberala och kulturmarxistiska falangens representanter har alltsedan Trumps tillträde som president diskuterat hur man ska kunna avsätta honom.

Men enligt Trump skulle något sådant kunna få katastrofala konsekvenser.

— Ifall jag någonsin skulle avsättas tror jag att marknaden skulle krascha, jag tror att alla skulle bli väldigt fattiga, sade Trump i en intervju med Fox News nyligen.

Enligt Trump finns det heller ingen anledning att avsätta honom.

— Jag förstår inte varför man skulle avsätta någon som gör ett bra jobb, menar han.

Trump hävdar också att landet hade varit i ett ”katastrofalt skick” ifall hans motståndare, den korruptionsanklagade demokraten Hillary Clinton, hade vunnit valet istället.

Källa:
Trump: ’If I got impeached, the market would crash & everybody would be very poor’


  • Publicerad:
    2018-08-24 10:30