USA. I en intervju med Fox News pekar Republikanernas majoritetsledare i Representanthuset, Kevin McCarthy, ut judarna George Soros, Michael Bloomberg och Tom Steyer som personer som försöker använda sin förmögenhet för att köpa tillbaka makten över USA åt Demokraterna.

Judiska ”filantroper” är ute efter att köpa makten över USA åt Demokraterna. Åtminstone ifall man får tro Republikanernas starke man i Representanthuset, Kevin McCarthy, som i en intervju med Fox News pekar ut de judiska ”filantroperna” George Soros, Michael Bloomberg och Tom Steyer som de finansiella krafterna bakom hans motståndare.

— Det finns en verklig oro som jag har, eftersom Michael Bloomberg, som nyligen omregistrerade sig som demokrat, han försöker att köpa demokraternas nominering att ställa upp mot president Trump. Han har satsat 80 miljoner dollar på att vinna Vita huset, säger McCarthy i intervjun.

Han menar också att Bloomberg, tillsammans med Soros och Steyer satsar förmögenheter för att Demokraterna ska gå framåt i de kommande mellanårsvalen i USA, där ledamöter till representanthuset liksom ett stort antal nya delstatsguvernörer väljs.

— Tänk bara på dessa tre individer som finansierar Demokraterna. George Soros… du har Michael Bloomberg, som inte bara satsar 80 miljoner dollar på Vita huset, han satsade ytterligare 20 miljoner dollar på att vinna senaten. Sedan har vi Tom Steyer, som spenderat över 120 miljoner dollar på att vinna. Hans mål är att ställa president Trump inför riksrätt. Han skryter om att hans åtalslista mot Trump är längre än NRA:s. Dessa tre individer försöker att köpa vår regering i processen. Det är väldigt oroväckande, menar McCarthy.


  • Publicerad:
    2018-10-15 14:30