USA. Inför dagens så kallade mellanårsval har nu till och med Fox News stoppat Trumps kampanjfilm mot illegal invandring. Filmen visar bland annat hur en illegal invandrare som åtalas för mord säger att han snart ska byta sig ut och döda fler.

Under dagen hålls de så kallade mellanårsvalen i USA, där flertalet guvernörer och ledamöter för kongressens representanthus ska väljas.

Inför valet har president Donald Trump publicerat en kampanjfilm mot illegal invandring, med udden riktad mot Demokraterna som enligt filmen tillåter det ske.

I filmen får man bland annat se hur en illegal invandrare under en rättegång där han åtalas för att ha dödat två poliser ler och säger att han inte ångrar sig, samt att han snart ska bryta sig ut och döda fler.

Filmen visar även bilder från den så kallade migrantkaravanen som är på mot USA från Sydamerika.

Under förra veckan blev det ramaskri i samband med att Trump publicerade kampanjfilmen på Twitter, och den vänsterliberala och judiskägda kanalen CNN började direkt att kalla den ”rasistisk” och vägrade att visa den.

Sedan dess har allt fler medieaktörer följt i CNN:s spår, och nu har även Fox News – som vanligtvis har en republikansk inriktning – backat för ”rasist”-trycket genom att bojkotta filmen.

Källa:
Fox stoppar Trumps ”rasistiska” film


  • Publicerad:
    2018-11-06 07:00