INRIKES. Terrorledaren Tor Alséns poddkollega Axel Rosengren konfronterades av journalister från Exakt24. Då ringde han polisen.

Vänsterextremisten Axel Rosengren konfronteras av Exakt24:s journalister och ringer då polisen, som han hånat. Bild: Exakt24

Den senaste tiden har nyhetssajten Exakt24 genomfört en granskning av AFA Göteborg, efter att den vänsterextrema miljön i staden kunnat nystas upp efter en misslyckad attack mot Christian Petersson, som jobbar åt Exakt24 och är aktiv inom Alternativ för Sverige.

En person som snabbt pekades ut i en polisutredning är vänsterextremisten Tor Alsén, som av Exakt24 pekas ut som ledare för AFA Göteborg, vars verksamhet går ut på att trakassera meningsmotståndare för att dessa ska hoppa av.

Snart kunde också fler personer kopplas till Alsén, bland andra läraren Axel Rosengren som förespråkat politisk terrorism i en podcast. Exakt24 har under sin granskning ställt frågor till Rosengren, men detta fick bara den tuffa revolutionären att ringa polisen då det kändes obehagligt.

Hela den komiska intervjun med vänsterextremisten kan ses nedan. Granskningen av Axel Rosengren kan ses i sin helhet på Exakt24:s hemsida.


  • Publicerad:
    2021-06-09 21:29