BROTT. Två personer har gripits misstänkta för gruppvåldtäkten som skedde i Barkarby under fredagen förra veckan.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur en kvinna utsattes för en grov gruppvåldtäkt i Barkarby under natten till fredagen förra veckan. De misstänkta gärningsmännen beskrivs som tre ”mörkklädda yngre män” som efter våldtäkten ska ha flytt från platsen med moped.

Enligt uppgifter ska kvinnan ha fått lift på mopeden av de tre männen men under färden ska männen ha omkull mopeden och drog sedan in kvinnan i ett buskage där de våldtog henne.

Under måndagen greps och anhölls två misstänkta gärningsmän och polisen har säkrat kroppsvätskor från en av dem. Gripandet skedde efter att man lyckats spåra mopeden som nu är tagen i beslag och har genomgått en teknisk undersökning.

Informationskriget.se publicerade i söndags en artikel om hur Granskning Sverige efterlyste en ung afrikansk man som hade fotograferats sittandes utanför MediaMarkt dagen innan gruppvåldtäkten i Barkarby. Kort därefter hörde mannen av sig och Granskning Sverige kunde vidarebefordra informationen till polisen som sedan kom och hämtade upp mannen. Om mannen är en av de misstänkta gärningsmän som nu har anhållits är ännu oklart.

Källa:
Två män anhålla misstänkta för gruppvåldtäkt


  • Publicerad:
    2017-07-18 06:30