STORBRITANNIEN. Det alltmer extremliberala diktaturliknande Storbritannien ökar klappjakten på oliktänkande.

Anthony Halladay kallar sig numera Stephanie Hayden. Att kalla honom något annat är brottsligt.

Extremliberalismen som vill tillåta alla individuella sociala och kulturella uttryck utom de som ogillas av regeringen hårdnar sitt grepp om Storbritanniens vita medborgare.

En medelålders man, Anthony Halliday, som numera spacklar sig hårt och går under namnet Stephanie Hayden, polisanmälde den 38-åriga tvåbarnsmamman Kate Scottow i december.

Scottow hade enligt Halliday ”trakasserat” könsbytaren genom att kalla honom skurk, xenofob, rasist, låtsasadvokat och man, vilket är vad Scottow fortfarande anklagas för.

Brottet kallas i England för deadnaming och anses vara mycket kränkande, för det innebär att den som har förverkligat sig själv till sin ”sanna” könsidentitet blir plågsamt påmind om den ”falska” könsidentiet personen föddes med.

Att komma ihåg sin naturliga könsidentitet kan – av från hbtqp-lobbyns håll varierande förklaringsmodeller – nämligen vara ”traumatiskt”, oklart om den psykologiska försvarsmekanismen ”bortträngning” ingår i de förklaringsmodellerna.

Greps inför barnen – inspärrad i sju timmar
Tre poliser sökte i december upp Kate Scottow i hennes hem och grep henne framför ögonen på hennes barn. De beslagtog – vilket numera verkar vara en standardåtgärd – hennes mobil och dator.

Kate Scottow. Tvåbarnsmor och tankebrottsling.

På stationen behandlades hon kränkande av poliserna genom att man tog hennes biometriska data i form av DNA och fingeravtryck och inledde ett förhör med henne om brottet som hon påstods ha begått.

Scottow spärrades in i en cell i sammanlagt sju timmar.

Fallet utreds fortfarande. Scottow har inte fått tillbaka sina tillhörigheter. Det gör att hon har svårare att hantera sina universitetsstudier.

Enligt ett domstolsföreläggande förbjuds Scottow att referera till Halliday som en man, eller på något sätt koppla honom till hans ”före detta manliga identitet”.

Scottow nekar till de absurda anklagelserna och säger att hon har en ”djup och förnuftig övertygelse” om att ”det inte är praktiskt möjligt att byta kön”.

I slutet av januari utsattes den före detta polisen Harry Miller för ett 34 minuter långt förhör trots att han inte var brottsmisstänkt, av en polis som sade sig företräda hbtq-människors rättigheter.

Miller hade på Twitter gillat en skämtramsa om könsbytare. Han anser precis som Kate Scottow att man inte kan byta kön.

Trots att Miller inte är misstänkt för brott finns nu en registerpost om att han har gjort sig skyldig till en ”hatincident”.

Scottows brott att ha uttryckt avvikande åsikter i förhållande till Anthony Halladay är ännu inte utrett.

Källor:
Mother, 38, is arrested in front of her children and locked in a cell for seven HOURS after calling a transgender woman a man on Twitter
‘Stephanie Hayden’ Is a Man Named Anthony Halliday, and Must Be Stopped


  • Publicerad:
    2019-02-13 20:45