KULTURMARXISM. En man i England förhördes av polis efter att ha ”gillat” en satirisk limerick som häcklade könsbytare.

Harry Miller, transkritiker.

En engelsk före detta polis, Harry Miller, betraktar inte transkvinnor som riktiga kvinnor. Han läste en limerick på Twitter som skojade med personer som försöker ”byta” kön genom transsexuella operationer. Limericken innehöll rader som att ”Dina bröst är av silikon och din vagina duger inte till något”.

Miller tryckte på ”hjärta”-knappen för att visa författaren att han tyckte limericken var rolig.

Detta föranledde en polisanmälan mot Miller och han blev uppringd av en polis som förhörde honom i 34 minuter. Den uppringande polisen sade att Miller var misstänkt för hatbrott.

”Polisen sade att han hade 30 av mina tweets”, skrev Miller på Twitter.

Jag frågade om något av dem innehöll kriminellt material. Han svarade ”nej”. Jag frågade om någon av dem kom i närheten av att vara kriminellt och han läste upp en limerick. Ärligt. En limerick. En polis läste upp en limerick över telefon.

Efter att ha berättat för polisen att han inte hade skrivit limericken ska polismannen ha svarat ”men du gillade den och stödde den”, varpå polisen sade att ”det är inget brott, men kommer att arkiveras som en hatincident.”

Polisen utreder Millers tankeverksamhet
Miller säger att samtalet blev ”oerhört hotfullt” när polismannen försökte utforska hans ”tänkande”.

– Polisen sade att han behövde tala med mig fast jag inte hade begått något brott på grund av att han behövde – och jag citerar – ”kolla upp mitt TÄNKANDE!”

– Mot slutet av förhöret föreläste han för mig: ”Ibland växer en kvinnas hjärna i en mans kropp i livmodern och det är vad transsexualitet innebär.” Ni kan föreställa er vilket mitt svar blev. Sist av allt sade han att jag skulle vakta mina ord mer noga, annars riskerade jag att få sparken av företaget för hatbrott.

Harry Miller säger att han faktiskt är chef över sitt företag men att förhöret fick honom att känna sig som en ”brottsling”.

Yttrandefriheten har blivit ett slagfält
Efter att han upplevelser har blivit kända har människor som stöder hans sak skrivit fler limerickar som kritiserar så kallade könsbyten. Miller säger själv att han är fast besluten att fortsätta med att ge uttryck för sina åsikter:

— Yttrandefrihet är ett slagfält. Om inte lagen ger oss utrymme att yttra oss fritt, har inga andra rättigheter någon mening.

I Matthew Wrights radioprogram, The Wright Show, sade Miller i efterhand att han önskar han hade sagt till polisen att George Orwells bok 1984 ”inte är en polismanual”.

Källor:
Twitter/Harry The Owl
Man investigated by police for retweeting transgender poem describes experience as ’sinister’
Man interrogated by police for liking a ‘transphobic’ tweet


  • Publicerad:
    2019-01-28 12:30