Folket i Ungern fortsatte natten mot torsdagen sin kamp mot en depraverad och korrumperad regim. Den sionistkontrollerade pressen i Sverige gör allt för att dölja det faktum att det är patriotiska organisationer som går i spetsen för denna nationella resning.

Bonnierägda Dagens Nyheter och dess ”systertidning” Sydsvenska Dagbladet gör allt vad som står i dess makt för att få den folkliga resningen i Ungern mot den forne kommunistpampen och mångmiljonären, premiärministern Ferenc Gyurcsàny, att framstå som en våg av simpla och oorganiserade ligistdåd. Nationellt Motstånd, vilken är den enda nationella tidningen i Sverige som står i direkt kontakt med patrioter som är på plats i Ungern, kan här ge en helt annan bild än den Bonniers vill förmedla.

DN och Sydsvenskan väljer att i gårdagens upplagor av blaskorna lyfta fram en kortare intervju med en lam ”ung ingenjör”, vilken plakatprotesterade under den tidiga tisdagskvällen i huvudstaden Budapest. Denne välanpassade mellanklassunge är alltså sionisternas val när det gäller att lyfta fram ett ansikte av det organiserade motståndet mot Ungerns regim! När tusentals demonstranter försökte ta sig in på det regerande socialistpartiets högkvarter i huvudstaden Budapest, väljer DN vidare att indirekt ställa sig på regimens sida och avfärdar det folkliga upproret med hjälp av den ungerska polisens version. Blaskan beskiver således revolten som ett ”ligistdåd” begånget av ”fotbollshuliganer” och kriminella ”högerextremister”.

Sydsvenskan å sin sida hävdar, liksom Nationellt Motstånd, att redaktionen står i kontakt med två ögonvittnen. Sionistmegafonens förlängda armar väljer dock, tillskillnad från NM:s källor, att misskreditera det folkliga motståndet å det grövsta. Ett av ögonvittnena, Rèka Solymosi är en så flitig sabbatgoj att han rakt ut väljer att beskriva de ungerska frihetskämparna i termer av ”huliganer” vilka enbart är ute för att plundra spelautomater. Vidare försöker de båda tidningarna att få massprotesterna att framstå som ”spontant oorganiserade”. Detta är ett löjligt påstående, och dessutom en medveten strategi från en viss etnisk minoritet för att befästa bilden av att allt militant motstånd från vita européer, är lönlös.

Tillskillnad från Bonnierkoncernens självutnämnde ”expert”, en journalist på Sydsvenskan, anser Nationellt Motstånd att den yttersta förklaringen till den folkliga resningen i Ungern, står att finna i den främlingsockupation som ungrarna utsatts för. Ungern har, sedan Sovjetunionens fall, tvingats öppna sina portar för en långt driven invasion av icke-européer. Även om denna invasion inte kan jämföras med den fullkomliga flodvågen av icke-germaner som besatt vårt arma land under de senaste decennierna, så är dess omfattning tillräcklig för att skapa stora spänningar i ett land som knappt inte är större än Götaland. Till detta kommer dessutom att Ungern huserar en stor minoritet zigenare vilka under de senaste årtiondena allt mer flyttat fram sina positioner på de etniska ungrarnas bekostnad. (Judinnan Isabel Fonseca beskriver ingående detta skeende i sin bok ”Begrav mig stående -zigenarna och deras resa”, utgiven på Ordfront förlag 2003.) Som om detta inte vore nog för majoritetsbefolkningen i Ungern så tillkommer att landet, via manipulationer från de ”folkvalda” och Europas sioniststyrda finanshus, sedan 2004 är medlemmar av EU.


  • Publicerad:
    2006-09-21 00:00