URKULT Just nu pågår ett blodigt krig mellan Ryssland och Ukraina och det är fortfarande oklart vem som segrar. Men för Urkult är det mer intressant vilket land som vinner svartmetallkrieget.

Urkult är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt, där det brutala och långdragna kriget mellan Ryssland och Ukraina en gång för alla benas ut. Det vill säga det Urkult-interna kriget om vilket av länderna som har bästa musikscenarna inom svartmetall. Det vulgärmateriella kriget staterna emellan är i detta sammanhang helt irrelevant.

Unikt för detta avsnitt är att vi för första gången i Urkults historia har med oss en gäst som med sin tillförda expertis på obskyr slavisk svartmetall med nazistiska undertoner, hjälper oss att reda ut denna fråga. Gästen heter Matti, och mer information än så får ni inte, för att skapa en mystisk aura kring personen. Men kan hända att någon känner igen honom från någon förhistorisk podd eller liknande. Värt att nämna är att vi kom i kontakt via det NSBM-orienterade internetforumet The Black Vault, där han är verksam. Han ville passa på att göra reklam för forumet i avsnittet, så klicka här för en länk till sagda forum.

I avsnittet ställer vi upp låtar från de olika krigande länderna mot varandra, för att sedan i sann korrupt demokratisk anda rösta fram vilket av ländernas låtar som var bäst, för att i slutet av avsnittet kora den evige segraren i slavernas musikaliska raskrig. Missa inte det!