JUDISK MAKT. USA:s före detta ambassadör i Tyskland Richard Grenell erkänner att USA ligger bakom Tysklands förbud för Hizbollah.

Se och hör Richard Grenell på Twitter (klicka på bilden).

USA:s före detta ambassadören i Tyskland, Richard Grenell, erkänner att USA utövade ”mycket starka” påtryckningar på Tyskland att förbjuda Hizbollah och demonisera dem.

Det sade han under ett samtal via kommunikationsplattformen Zoom i juni i år.

Hizbollah är en milisgrupp i Libanon, bestående av en politisk, en militär och många sociala grenar.

Vi utövade mycket starka påtryckningar på Tyskland, det var de inte glada över men vi förmådde dem att förbjuda Hizb, och vi anser att fransmännen ska göra det, och EU.

Hizbollah är inget problem
Hizbollah är inget problem för vare sig Tyskland eller USA, men den judiska terrorstaten Israel vill oskadliggöra dem och deras medlemmar, var de än befinner sig i världen.

Richard Grenell, den första kabinettsperson i en amerikansk administration som är öppet bög, gjorde sig ovän med med massmedierna i Tyskland och USA när han som ambassadör i Tyskland sade att han ansåg att högern i Tyskland borde stärkas.

Han lät också, knappt underförstått, meddela att Angela Merkels regering borde bytas ut mot en regering som inte vill ha en extremt stor invandring.

Grenell har också uppmanat judar i Tyskland att bära sin kippa och visa att ”deras” land Tyskland är ett mångkulturellt land.

Vidare ville han inte att dokument som kunde avslöja hemligheter kring de sammanstörtande höghusen i World Trade Center, 11 september 2001, skulle släppas, av hänsyn till ”rikets säkerhet”.

Numera är Richard Grenell USA:s sändebud i fredsförhandlingarna mellan Serbien och Kosovo.


  • Publicerad:
    2020-09-04 17:45