KAMPEN. Denna vecka lyssnar vi på ett sporrande tal av Angelo John Gage som heter Make Whites Great Again.

 Skaparen av klippet uppmanar människor att "utveckla strategier för att kontra" judisk makt-rörelsen.

Skaparen av klippet uppmanar människor att ”utveckla strategier för att kontra” judisk makt-rörelsen.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Under gårdagen släppte en nationell från USA, Angelo John Gage, ett videoklipp i vilket han sporrar vita folkslag till fortsatt kamp för sina folk, bland annat genom att driva på vår personliga utveckling och väcka fler folkkamrater.

Och det är faktiskt peppande att se hur människor världen över nu gör gemensam sak, och hur fler och fler lyckats identifiera den kraft som är direkt orsak till det kaostillstånd som stora delar av världen just nu befinner sig i: judisk makt-rörelsen vars grövsta rötter sitter i City of London och Federal Reserve.

Tyskarna identifierade samma kraft som Angelo John Gage. Här förklaras problematiken med att bankirnätverk lägger världen under sig.

En strategi som judisk makt-rörelsen använder sig av, mot både USA och Norden, är att riva ner gränser och låta andra folkslag välla in i vita länder för att agera syrabad och förinta den vita majoritetsbefolkningen.

Samtidigt så hetsar judisk massmedia människor världen över till krig mot länder som judisk makt-rörelsen ännu inte lagt under sig: exempelvis Ryssland och Syrien. Det är därför som judiska tidningar så som Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter hetsar till krig mot Ryssland.

Sådana krig skapar flodvågor av riktiga flyktingar blandat med opportunistiska ekonomiska migranter. I Sverige har våra statsministrar systematiskt bevistat ljusskygga Bilderberg-möten med judar så som George Soros, som även Angelo John Gage identifierat som en ond person.

Detta beror givetvis på att våra makthavare mer eller mindre är nickedockor åt den verkliga, och konstanta, makt som finns i bakgrunden.

Angelo John Gages klipp har redan fått 4 000 visningar ungefär, hjälp till att sprida det till ännu fler.

Se klippet här:


  • Publicerad:
    2015-11-29 13:38