USA. En kvinna i New York utsattes för våldtäktsförsök samtidigt som hon promenerade med sin 8 månader gammal bebis.

Illegale invandraren Oscar Ruiz misstänks för våldtäktsförsök.

Illegale invandraren Oscar Ruiz misstänks för våldtäktsförsök.

Det var i fredags som en man av mexikanskt ursprung attackerade en mamma i en park i New York i ett försök att våldta henne. Överfallet skedde bakifrån med en trasig flaska som vapen mot 33-åriga Jane Jarman som var ute och promenerade med sin åtta månader gamla bebis i en barnvagn. Jarman berättade för CBS2: ”En man klättrade över räcket med en trasig flaska och sa ’Kom hit, kom hit’. Och jag började ropa, skrika och på alla sätt jag kunde försöka dra till mig uppmärksamhet.”

Jane Jarman blev dock inte ett lätt offer. Hon tog fram en cykelpump ur barnvagnen som hon använde för att upprepade gånger slå förövaren i huvudet tills att han tillslut avvek från platsen: ”Jag hade en utfällningsbar cykelpump som jag använde för att slå honom. Han fick mig i en björnkram och tog mig till marken och jag fortsatte att slå honom mot huvudet. Jag bara fortsatte. Det enda som jag kunde tänka på var att slå honom, slå honom, slå honom.”

Medan Jane Jarman kämpade föll barnvagnen omkull. Den 8 månader gamla bebisen klarade sig dock utan skador.

I söndags arresterade polisen 35-årige Oscar Ruiz i Englewood, New Jersey. Han är misstänkt för våldtäktsförsök och befinner sig i landet illegalt.

Källor:
Police Release Photo, Name Of Man Sought In Attempted Rape At Fort Tryon Park
Suspect arrested in attack on woman pushing baby carriage in Manhattan

 


  • Publicerad:
    2013-10-09 21:55