Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Vänsterextremister anordnar manifestation mot rasism efter dubbelvåldtäkt

Av Redaktionen, 2015-12-10
redaktionen@nordfront.se

SVERIGE. En kvinna i Strängnäs blev våldtagen två gånger vid två olika tillfällen under en och samma natt. Två invandrarmän dömdes förra veckan för de brutala våldtäkterna som kvinnans utsattes för. Nu anordnar en vänstergrupp i Strängnäs en manifestation, men inte mot dubbelvåldtäkten, utan mot rasism.

Nordfront har tidigare rapporterat om de brutala våldtäkterna en kvinna utsattes för vid två olika tillfällen under en och samma natt i Strängsnäs. Gärningsmännen var två invandrarmän, en från Algeriet och en från Syrien. En av männen ska ha sagt ”I’m gonna fuck you little Swedish girl” innan han våldtog henne och när han var klar spottade han henne i ansiktet. Männen kunde gripas då deras DNA anträffades på kvinnan och förra veckan kom domen mot dem.

Båda männen dömdes till fyra respektive två och ett halvt års fängelse för de båda överfallsvåldtäkterna. 39-åringen från Algeriet kommer också att utvisas från Sverige efter avtjänat fängelsestraff.

Tidigare i veckan ska personer ha åkt till asylboendet där männen tidigare bodde, Hotell Mälarblick som drivs av Bert Karlsson. På plats ska personerna ha hållit upp en banderoll där det bland annat ska ha stått ”Massinvandring = våldtäkt” och ”Defend Europe”.

Nu har vänstergruppen ”Tillsammans för Strängsnäs” planerat att anordna en manifestation lördagen den 19 december. Dock inte för att visa omtanke för den våldtagna kvinnan, utan mot rasism.

— Vi tänker manifestera mot den rasistiska demonstrationen i går vid Mälarblick. Det är fruktansvärt sorgligt det som hänt och vi måste bekämpa de här krafterna med alla demokratiska medel som finns, säger en av arrangörerna till SVT Nyheter Sörmland.

Källor:
Attacken i Strängnäs följs av protestaktion
Tillsammans för Strängnäs (Facebook)


  • Publicerad:
    2015-12-10 15:10