TYSKLAND. Vänstextremister har tagit på sig ansvaret för att ha bränt kransar på en kyrkogård i Dresden. Kransarna hade nedlagts till minne av civila offer för den allierade terrorbombningen av Dresden.

Vänsterextremister har tagit på sig ansvaret för att ha bränt kransar och förstört blommor på Alten Annenfriedhof, en kyrkogård vigd åt offren för terrorbombningen av Dresden. De civila offren är ”förövare, inte offer!” skriver gruppen i ett uttalande som publicerats på den vänsterextrema sajten Indymedia, detta uppger Junge Freiheit.

”I våra ögon är kransläggningen ett hån mot alla offer för Förintelsen och det tyska aggressionskriget liksom en försköning av historiska händelser”, skriver gruppen och publicerar bilder från skändningen.

”Tyska förövare är inte offer – avskaffa Dresdens offermyt och minnesmärke!” fortsätter man.

Detta är inte första gången som vänsterxtremister hyllar massmordet på civila i Dresden. Tidigare har bland annat kvinnor från det massmedierosade Femen hyllat massmordet och samtidigt gjort reklam för AFA. Även vid attantatet mot kyrkogården nu senast tycks det ha varit vänsterkvinnor som utfört attacken då gruppen kallar sig för ”Era städerskor”.

Källa:
Linksextremisten verbrennen Kränze für Dresdner Bombenopfer


  • Publicerad:
    2020-02-19 06:00