Jag talade för en tid sedan med en ytterst politiskt korrekt granne som till råga på allt är en högst inbiten sosse. Kvinnan menade att det redan finns så många icke-vita barn på jorden att ta hand om, så att skaffa egna vore således helt egoistiskt och onödigt. Hon drog det till och med så långt att hon utan att blinka fällde detta chockerande uttalande: ”Världen behöver inga vita barn.” Därefter sa hon med stolthet i rösten att hon medvetet valt att inte skaffa biologiska barn på grund av sin övertygelse.

nybild1

Det har kokat i mig allt sedan detta samtal och jag kan inte släppa det. Hur kan någon vara så fullkomligt hjärntvättad att de inbillar sig att världen skulle bli bättre om det inte föddes vita barn? Uttalandet är även djupt kränkande gentemot vår ras som sådan, och vet man vilket kritiskt läge vi faktiskt befinner sig i blir det än värre. Min granne är tyvärr inte ensam om de här antivita-åsikterna. Då multikulti-Loreen vann Melodifestivalen passade hon på att uttala sig i vissa politiska frågor. En av de saker hon valde att ta upp var den om biologiska barn. Hon menade, precis som min socialdemokratiska granne, att världen inte behövde svenska/vita barn utan att det var bättre att rasblanda eller adoptera.

Frågan jag inte kan låta bli att ställa mig är vad de tror skulle hända om inga vita längre skaffade vita barn? Om de vita inte längre existerar – vilket ju i det långa loppet blir resultatet av att de inte skaffar barn – vilka skulle då ta hand om alla de länder som är helt beroende av bistånd ifrån oss? Jag skäms inte över att säga det: De som verkligen skulle behöva bli uppmanade att inte skaffa fler barn är i första hand de redan överbefolkade icke-vita länderna!

Något sådant uttalande skulle vi knappast få höra från de politiskt korrekta. Nej, de anser att vi vita ska offra oss själva för de andra, öppna upp våra gränser och låta dessa härja fritt på vår bekostnad. Det komiska i det hela är att samma människor aldrig skulle ifrågasätta varför icke-vita föder många barn. Jag har stött på fenomenet åtskilliga gånger. Som vit svensk mamma med sex barn sticker jag verkligen ut. Jag kan inte längre räkna gångerna jag fått frågan varför jag har så många barn. Jag brukar svara att, ”ja det är väl tur att det inte bara är araber och svarta som förökar sig?”

Sanningen är den att vad världen behöver är just vita barn. En stark vit generation som med rätt sorts mod och styrka kan bana in på rätt väg igen. Jag ser många svenskar som mer eller mindre går på linjen att det inte behövs fler människor på jorden. De menar att vi är överbefolkade. Jag ger dem rätt i detta. Vi är överbefolkade. Men vi är inte överbefolkade av människor av vår ras. Jag är övertygad om att vi behöver återskapa en balans där även vita föder fler än de genomsnittliga 1,8 barn/kvinna. Då kan vårt folk  bli fler än de få procent vi i dagsläget utgör av jordens befolkning.
gravid mamma o son
Det groende hatet mot vår ras som hela tiden återspeglas i överallt i samhället är skrämmande. De menar att vår tid är över och att tiderna förändras. Ja, tiderna förändras, men hur många skulle våga påstå att det ändrats till det bättre? Inte många. Den hjärntvätt som riktas mot oss är massiv och bör tas på allvar. Vita kvinnor har i årtionden uppmanats att slå sig fria från de vita männen och att förakta allt som har med familjeliv och barn att göra. Resultatet av det ser vi idag. Vita kvinnor skaffar inte på långa vägar så många barn som de äldre generationerna gjorde. Under framförallt det senaste årtiondet har vita kvinnor även uppmuntrats att rasblanda. Aldrig förr har så många blandade barn fötts som nu.

Det är inte en slump att fienden uppmanar till detta. I århundraden har våldtäkter av kvinnor varit en del av en biologisk krigföring och samtidigt en metod för att demoralisera fienden. Nu för tiden görs det på ett mer ”sofistikerat” vis, men målet är detsamma: att förgöra ett folkslag. Så att vita kvinnor föder barn är i själva verket inget problem enligt dessa. Dilemmat uppstår först då vita kvinnor skaffar vita barn. Allt snack om att vi inte behöver bli fler gäller endast om vi blir fler vita, inte annars.

Det är på tiden att vi inser vikten av att fler vita män och kvinnor faktiskt väljer att, inom stabila familjer, skaffa många barn. Jag vill avrunda med ett meddelande till min svenskhatande granne: Tack för inspirationen. Nu ska jag fundera över om det är dags för en nummer sju!


  • Publicerad:
    2013-04-13 22:33