MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Med tanke på att förbudet mot Nordiska motståndsrörelsen i Finland träder i kraft imorgon tisdag kommer driften av hemsidan att föras över till finsktalande medlemmar bosatta i andra nordiska länder.

Den 27 september meddelade hovrätten i finska Åbo att Nordiska motståndsrörelsen förbjuds i Finland. Imorgon tisdag vinner förbudet laga kraft och från och med imorgon övertas också driften av den finska sajten Vastarinta.com av finsktalande motståndsmän bosatta i andra nordiska länder än Finland.

Med denna artikel vill Nordiska motståndsrörelsen rikta ett stort tack till alla skribenter, webbdesigners och IT-tekniker för deras viktiga arbete med Vastarinta under de senaste åren. Vi önskar er också lycka till framöver i den fortsatta kampen för vårt folks överlevnad, och hoppas att era färdigheter kommer till nytta i andra sammanhang, där de behövs.

Vastarinta.com kommer att fortsätta precis som vanlig, med förhoppningen om att kunna upprätthålla såväl kvalitet som kvantitet. Sajten kommer fortsatt att rapportera om nyheter och publicera annat som kan vara av intresse för finsktalande läsare runt om i världen. Det kommer alltså även i framtiden att vara möjligt att läsa om senaste nytt rörande Nordiska motståndsrörelsen i andra nordiska länder, såväl som om den nationella frihetskampen i Finland.

Som läsare kommer du förhoppningsvis inte att påverkas av dessa förändringar. Kampen fortsätter!


  • Publicerad:
    2018-11-26 12:15