VECKANS FRÅGA. 70 procent kan tänka sig att sitta i fängelse för kampens skull. 18 procent röstade nej på frågan.

Martin Saxlind kommer ut ur fängelset – firar ”muck” genom att bedriva offentlig aktivism i Umeå samma dag.

Att vara engagerad i Motståndsrörelsen och samtidigt ställa sig längst fram i ledet leder ofta till fängelsestraff förr eller senare.

Som aktivist på gatan kan du bli varse om att fysiskt självförsvar och nödvärnsexcess inte gäller om du har ”fel” åsikt när du försvarar dig från angripande vänsterterrorister inom bland annat AFA. Som ansvarig utgivare för Nordfront kan du utan vidare dömas för åsiktsbrott om du yttrat något som bryter mot den grundlagsvidriga gummiparagrafen ”hets mot folkgrupp”.

Att rena politiska domar och åsiktsförtryck existerar i ”demokratin” Sverige har många aktivister i Motståndsrörelsen, och andra nationella, fått erfara. Även om det är tämligen riskfritt att vara medlem i Motståndsrörelsen så är hot om fängelsestraff någonting högst reellt för den som är mer än bara medlem och står längst fram i ledet. Särskilt som systemet är korrupt och nämndemännen i domstolarna är politiskt tillsatta av de partier som vill krossa oss.

Nordfront ställde den helt ärliga frågan om läsarna trots detta är beredda att potentiellt betala priset av att tillhöra den enda politiska oppositionen i Sverige.

Det visar sig att hela 70 procent är beredda att sitta i fängelse för kampen. 35 procent av läsarna anser att det vore en ära att på detta sätt utmålas som fiende till det rådande förbrytarsystemet medan 24 procent har svarat ja på frågan, men att det sker motvilligt.

Av de 18 procent som svarat nej på frågan är den främsta orsaken att de anser att de har för mycket att förlora. Några menar att de inte skulle av vistelsen och ett fåtal har så dåliga erfarenheter av fängelse att de inte vill göra om det.

Av de som svarat att de redan varit fängslad säger 81 procent att de är beredda att göra det igen medan övriga 19 procent beskriver det som den värsta upplevelsen i deras liv.

I kommentarsfältet och på andra forum har en del kritik lyfts mot undersökningen då den förmodats haft som syfte att ”glorifiera” fängelsestraff, vilket inte riktigt är fallet. Signaturen Andersson bemötte detta i kommentarsfältet:

Det är inte fängelsestraffet i sig som ska glorifieras, utan de personer som befinner sig i framkanten och per automatik riskerar att fängslas. Vågar man inte utmana systemet så kommer man att bli ett nytt SD.

Alla vi svenskar är ju mer eller mindre inlåsta, fast det är i en enorm gulag som heter Sverige. De flesta svenskar har ännu inte insett detta och det kommer att bli många resor värre vad tiden lider.

Vågar man inte ta risken att för några månader flytta in i en något mer sluten anstalt än den öppna anstalten Sverige, så får man leva med det resten av livet medan Sverige fortsätter resan ner i avgrunden.

Och Nationalsocialist skrev:

Bra fråga. Kan vara bra att se hur många som är beredda att gå hela vägen. Personligen anser jag att alla förutom ensamstående mödrar (och liknande) åtminstone bör tänka tanken. Kampen är trots allt på liv och död. Förlorar vi så för vårt folk.

En av dem som suttit fängslad under en längre tid är Jimmy som satt i sex år på grund av att han som nationell ”hamnade i situationer man var tvungen att lösa”. Trots att han efter den långa vistelsen fått rättsida på sitt liv svarar han att han är beredd att hamna i sådana situationer igen om det är nödvändigt. Joch F är inte beredd att sitta i fängelse igen då han inte anser att svenska folket, som fortfarande röstar på förrädarpartier, förtjänar ett sådant offer.

Johan B skriver i kommentarerna att det vore en ära att få sitta i fängelse för sin övertygelse, men att ett fängelsestraff för honom just nu vore en omöjlighet.

Min motivering till ”Annat” som var mitt svar är att jag är ensamstående med hus hade jag haft en fruga därhemma som kunde se till att räkningar och annat betalades så att jag inte förlorar huset då skulle jag anse det vara en ära att sitta i fängelse för min övertygelse.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2017-03-20 14:20