VECKANS FRÅGA. Nationella hyser i det närmaste noll tillit till systemet och menar att sådant som dagis och barnprogram på tv medvetet hjärntvättar barn att bli pro-multikulti och ”goda världsmedborgare”. Därför tvingas nationella föräldrar själva uppfostra sina barn nationellt, visar Nordfronts undersökning.

veckans-fråga-nationell-uppfostranHälften av de tillfrågade uppfostrar sina barn nationellt på ett ”balanserat” sätt genom att låta barnet göra egna erfarenheter men samtidigt hålla det borta från den mest sjuka propagandan. Över en fjärdedel anser att nationella inte har något att skämmas för och uppfostrar därför sina barn ”fullt ut”.

5 procent agerar som de ovanstående alternativen hemmavid men protesterar inte när skola och dagis hjärntvättar deras barn. 1 procent skulle vilja men vågar inte ens uppfostra sina barn hemma. Detta kan tolkas som att åtminstone 6 procent av de tillfrågade inte ger sina barn en god uppfostran på grund av förtäckta hot från det ”demokratiska” samhället.

Omröstningen visar också att närmare var tionde person som läser på Nordfront är ”svenskfientlig” och att de själva godkänner den etiketten.

I kommentarsfältet diskuterades olika alternativ till systemets påverkan. Bland annat kan den som lägger lite extra tid hitta mer passande barnprogram och filmer för sina barn. Man kan också välja dagis och skolor med omsorg, alternativt ha barnen färre timmar på dagis (eller inte alls). Andra argument som framfördes var att ge barnen en trygg och kärleksfull uppfostran samt lära dem att tänka kritiskt.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.
………………………………………………………………

Uppfostrar du (alternativt kommer uppfostra om eller när du får barn) dina barn nationellt? Om du inte har barn, svara på det alternativ du tror kommer stämma in på dig om/när du blir förälder.

  • Ja, fullt ut och gasen i botten. Tv-program som propagerar för mångkulturen är helt förbjudet, liksom Melodifestivalen och i princip alla andra underhållningsprogram. Vi berättar sanningen om Hitler och lär barnen vara rasmedvetna från tidig ålder. Mina barn får inte ha något som helst umgänge med invandrarbarn.
  • Ja, men balanserat. Den mest sjuka propagandan förbjuds men framförallt försöker vi hitta andra alternativ till barnprogrammen. Vi förklarar mer och mer ju äldre barnen blir men undviker att prata om frågor som är allt för kontroversiella i samhället. Vi låter barnen upptäcka själv vilka som är snälla eller dumma på lekplatsen och tar oss rätten att neka vissa människor att komma in till oss.
  • Ja, men vi smyger med det. Vi diskuterar såväl rasfrågor som sjuka saker i samhället, men diskussionen stannar hemma. Barnen får leka med vilka de vill och måste göra som skola och dagis säger – även när det innebär att ställa upp i multi-kulti-jippon. Det är viktigt att vi inte hamnar utanför samhället på grund av våra åsikter.
  • Nej, vi vågar inte. Vi pratar inte ens invandring vid köksbordet med risk för att bli ertappade, sociala parior i samhället eller värst av allt få våra barn fråntagna av sociala myndigheter.
  • Nej, barnet måste få bestämma själv. Vi diskuterar överhuvudtaget ingen politik hemma.
  • Nej, trots att jag är nationalist litar jag i regel på systemet. Vi berättar om alla jävla muslimer – de enda problemen i Sverige.
  • Absolut inte, jag är svenskfientlig och hatar allt nationellt!
Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2014-06-30 12:15