Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

7 av 10: Väst bär huvudansvaret för terrordåden i Paris

Av Redaktionen, 2015-11-23
redaktionen@nordfront.se

VECKANS FRÅGA. En majoritet av Nordfronts läsare anser att den så kallade västvärlden bär det största ansvaret för terrordåden i Paris?

veckans-fråga-terrordåd-parisEfter Paris-dåden har flera nationer, däribland Sverige, lovat att vara krigförande gentemot Islamiska Staten.

Hyckleriet är totalt. Ingen politiker eller journalist i Sverige protesterade när USA invaderade Irak vilket låg till grund att IS bildades och ingen protesterade mot att Syrien skulle destabiliseras vilket gjorde att IS kunde expandera till Syrien.

Flera nationer har pekat ut USA som skyldig till att ha direkt skapat IS, medan USA-generalen Wesley Clark menar att IS skapades av USA:s allierade, med stor sannolikhet Israel, för att först sättas in mot Hezbollah (Israels fiender) och sedan kunna sättas in mot Syrien. Enligt Clark är det enda sättet att få tillräckligt stridsvilliga personer till USA:s hjälptrupper att satsa på ”fanatiker och religiösa fundamentalister”.

I den undersökning som Nordfront utfört anser hela 70 procent av de som röstat att det är västvärlden som bär det största ansvaret för terrordåden i Paris. Detta får anses vara en hög siffra med tanke på att Nordfront just nu har väldigt många nya läsare som i många fall förmodligen inte fått veta att västvärldens härjningar i Mellanöstern ledde till IS.

En majoritet av de svarande, 53 procent, menar att IS är skapat av väst och att terrordåden i Paris är en kombination av detta och att IS-terrorister släpps in i våra länder genom den kolossala massinvandringen som bland annat massmedia och politiker i väst understödjer.

25 procent anser att det är islam i någon form som ligger bakom terrordåden. Många av dessa menar att det är religionen i sig och inte Islamiska Staten som bär det största ansvaret.

 

I kommentarsfältet skrev flera kommentatorer om USA:s krig som får katastrofala konsekvenser för världen. Mikael Möller skrev:

Jubelidioten George Bush och hans medlöpare bär ansvaret. Vilken jävla dårskap att gå in och förstöra ett i huvudsak fungerande Irak. Samma sak med Libyen. Och fårskallen Obama är inte bättre – Assad är inte bra men han är det bästa för Syrien och därmed för Europa. Lämna araberna och afrikanerna i fred för bövelen. Det mår de bäst av och vi också.

Karl slog huvudet på spiken:

Väst naturligtvis. Det är lite som påstå att det är orchernas fel att dom ligger i krig med Gondor. De är ju på sätt och vis ansvariga då dom hatar människor men sättet de utnyttjas på, orkestreras till och mobiliseras för, hade inte varit möjligt utan en mörk furste i bakgrunden. Orcherna kan aldrig ha ett större ansvar än Sauron.

Flera menade även att det största ansvaret för terrordåden i Paris är vi själva då det är vi som valt, direkt eller indirekt genom att inte agera, det styre vi har. Christian Hamilton kommenterade:

Det går i slutändan inte att skylla på motståndarlaget om vi förlorar matchen. Tjuvknepen som motståndaren använder skall avslöjas men inte skyllas för förlust. Om vi inte kämpar och ger igen, ja då förlorar vi, så enkelt är det.

I kommentarerna berättar också Scandi, som idag är en flitig skribent i Nordfronts kommentarsfält om hur han tidigare var en ”nyttig idiot” men att han förstod hur det låg till tack vare att läsa en annan sorts media än Bonnier-media och annan sionistmedia. I Scandis fall var dock inte Nordfront eller annan nattionell media anledningen till att saker och ting föll på plats (vilket ofta är fallet) utan istället tidningen Proletären…

Det var en helsida om vilka som låg bakom att Amerika invaderade Iraq. Det visade sig att det var exakt samma JUDAR som låg bakom att Amerika invaderade Kuwait några år tidigare.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2015-11-23 10:30