Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Veckans propagandabild: “Corneliu Zelea Codreanu”

Av Redaktionen, 2014-11-29
redaktionen@nordfront.se

PROPAGANDA. Nordfront publicerar Veckans propagandabild. Varje lördag publicerar Nordfront en ny bild som kan användas som elektronisk propaganda. Denna veckas bild går under namnet ”Corneliu Zelea Codreanu”.

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans propagandabild publiceras med anledning av Corneliu Zelea Codreanus dödsdag den 30 november 1938.

Läs mer om Codreanu nedan:
Corneliu Codreanu
Järngardet grundas
Järngardet avrättar Armand Călinescu

Tanken bakom projektet är att bilderna som publiceras kan användas av aktivister och medlemmar, såväl som stödmedlemmar och sympatisörer, som önskar att sprida organisationens budskap på Internet. Samtliga bilder som publiceras kommer innehålla nätadresserna till Motståndsrörelsens alla hemsidor. Om bilderna innehåller text kommer den att vara på engelska för att öka spridningen och maximera effekten av propagandan. Här nedan följer ett citat från ett tillägg till aktivisthandboken som går in mer i detalj angående propagandaspridning på Internet:

Internet och elektronisk propaganda (e-propaganda) Sprid organisationens artiklar och hemsideadresser på sociala medier, i kommentarsfält, på debattforum och till personer ni tror kan sympatisera med organisationen. Uppsök olika grupper (till exempel en Facebookgrupp) där potentiella medlemmar kan befinna sig, och gör reklam för organisationen och Nordfront. Sprid e-propaganda i form av bilder som kan hämtas från den här sidan till samma målgrupp som nämndes här ovan. Detta är en effektiv, gratis och riktad form av propaganda som bidrar till att sprida organisationens namn och budskap. Om man önskar kan man också göra detta relativt anonymt genom att använda en pseudonym och olika anonymiseringstjänster. Det finns naturligtvis många andra sätt att sprida vår propaganda på än vad som beskrivs här, men det ovan nämnda kan i vart fall ge en vägledning om hur man kan komma igång.

Alla propagandabilder som publiceras går tillsvidare att se HÄR på Nordfront.net innan Nordfront.se har fått en liknande motsvarighet. Bild och artikel är ursprungligen publicerad på Nordfront.net.


  • Publicerad:
    2014-11-29 20:15