SATIR. Efter ett år med satirbilder kommer nu våra satirtecknare att dra ner på arbetet med satiren, detta på grund av tidsbrist. Veckans satir avslutas därmed officiellt. 

Satir har historiskt varit och kommer även i framtiden att vara en viktig del av den politiska kampen. Att vi i dagsläget avslutar projektet ”Veckans satir” betyder dock inte att satiren är ett avslutat kapitel på Nordfront. Vi kommer även i fortsättningen att i någon form att använda oss av det kraftfulla vapnet satir utgör.

Vill du vara en del av eller bara komma med tips om lämpligt material till den Nordfronts framtida satirverksamhet kan du kontakta: redaktionen@nordfront.se eller satir@nordfront.se

När vi nu avslutar ”Veckans satir” vill vi också passa på att ge er läsare möjligheten av rösta fram er favorit från det gångna året. Nedanför har vi lagt upp några av redaktionens favoriter. Rösta på någon av dessa eller välj någon annan av de som publicerats och berätta gärna varför du väljer som du gör i kommentarsfältet.

[poll id=”106″]

ryska-bjornen

Veckanssatir151006-LAST-VIS1


  • Publicerad:
    2016-03-10 19:02