Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Vi bygger Sverige, del 1

Av Redaktionen, 2015-07-14
redaktionen@nordfront.se

SAMHÄLLSUTVECKLING. Nordfront lanserar nu en följetong av berikande inslag i samhället. Här kommer del 1 av 7.

vibyggersverige-fram

”All utveckling kommer utifrån”, sade Sveriges statsminister. Och visst ligger det viss sanning i det. Några av våra kära nysvenskar ansluter sig till IS och utvecklar sina färdigheter inom terrorism. Sedan återvänder de, färdigutvecklade, för att bygga upp vårt samhälle.

En läsare har tipsat Nordfront om en bild på en av dessa samhällsbyggande IS-svenskar.

Då svensk censurlagstiftning föreskriver att vissa är mer värda än andra och inte kan skämtas om har Nordfront emellertid, på inrådan av inkvisitorerna Anna Skarhed och Fredrik Ingblad från regeringsmyndigheten Justitekanslern, valt att inte ladda upp bilden. De båda har kontaktat Nordfront och påpekat att man inte skämtar om dem som bygger Sverige.

Nedan kan du se den bild som någon har laddat upp på Imgur:
http://imgur.com/Vx5Bf9K

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-07-14 21:15