USA. Det har nu uppdagats att den amerikanska butikskedjan Walmart säljer tröjor med vänsterextrema budskap. I sortimentet hittas bland annat tröjor med tryck som ”Antifa” och ”Black Lives Matter”.

Den kapitalistiska kedjan Walmart säljer gärna kläder med vänsterextrema motiv.

Den amerikanska detaljhandelsjätten Walmart har nu ertappats med att sälja tröjor med vänsterextrema budskap. Bland de olika trycken så finns olika tröjor med tryck som ”Antifa”  och ”Black Lives Matter”. ”Kom bara ihåg att fortsätta skapa en bättre värld” skriver butikskedjan om tröjorna. Detta trots att Antifa terrorstämplades av Obama-regeringen redan i april 2016.

De båda grupperna har gjort sig kända för sina antivita budskap och för att attackera nationalistiska manifestationer, samtidigt som grupperna hyllats av de judiskägda medierna både i USA och Europa.

Walmart tog tidigare en tröja med texten ”Bulletproof” ur sortimentet efter protester från polisen, men vägrade ta bort de andra tröjorna. Komiskt nog så vägrar man dock sälja produkter med sydstatsflaggan.

— Vi vill aldrig att de produkter vi erbjuder ska kränka någon. Vi har därför vidtagit åtgärder för att ta bort alla produkter som visar sydstatsflaggan från vårt sortiment, både i våra butiker och på hemsidan, skrev kedjan i ett uttalande i juni 2015.

Källa:
Walmart Selling ‘Antifa’ Fan Gear


  • Publicerad:
    2017-12-03 13:45