SVERIGE. En 19-årig man åtalas för att ha våldtagit en 13-årig flicka både vaginalt och analt inne på en toalett i en skola i Östersund. Händelsen inträffade strax innan jullovet.

Rape_victim

En 19-årig man åtalas för att han strax innan jullovet med våld ska ha dragit in en 13-årig flicka på en toalett i en skola i Östersund och våldtagit henne, både vaginalt och analt.

I åtalet står det att den misstänkte gärningsmannen ska ha ”tvingat målsägande att tåla de sexuella handlingarna genom våld, vilket bestått i att han, trots att hon bett honom sluta, tryckt henne mot en vägg, mot hennes vilja dragit av hennes kläder, böjt henne framåt och hållit fast hennes höfter”.

19-åringen åtalas även för övergrepp i rättsak då han ska ha hotat 13-åringen med att hon skulle misshandlas om hon berättade för någon om brottet och på så sätt försökt hindra flickan att lämna uppgifter till polisen.

Den misstänkte gärningsmannen ska ha berättat om gärningen för en kompis och utöver förhör med offret och 19-åringen kommer åklagaren att använda detta som bevis mot den åtalade. Vidare finns viss teknisk bevisning och kopior på telefonkonversation mellan 19-åringen och 13-åringen.

Källa:
19-åring åtalas för våldtäkt mot 13-åring på skola


  • Publicerad:
    2017-01-09 12:10