DEMOKRATI En video som visar hur två män har bögsex i senaten har läckt på nätet. Identiteten på de två männen har inte bekräftats officiellt men en demokratisk senators anställd misstänks vara en av de medverkande i filmen.

I en video som läckt kan man se hur två män har analsex i den amerikanska senatens förhörsrum. En anställd vid senaten ska enligt CNN ha blivit uppsagd på grund av bögeriet. Även om männens identitet inte officiellt bekräftats så misstänks Aidan Maese-Czeropski, en anställd vid senaten, vara en av männen i videon. Den numera arbetslöse förmodade bögen har arbetat för den demokratiske senatorn Ben Cardin.

En censurerad version av videon kan ses i Daily Callers artikel. Trots censuren rekommenderas ändå känsliga läsare att vara försiktiga med att klicka på länken till artikeln.

Media har försökt nå senator Cardin för en kommentar men istället har man hänvisats till ett inlägg på LinkedIn från Maese-Czeropski:

Detta har varit en svår tid för mig då jag har attackerats för att jag älskar att främja en politisk agenda. Fastän några av mina omdömen förut har varit tvivelaktiga, älskar jag mitt jobb och jag skulle aldrig vanära min arbetsplats.

Cardin har sedermera släppt ett uttalande där det klargörs att Maese-Czeropski inte längre är anställd vid den amerikanska senaten. En utredning har även inletts av polisen om händelsen.

— Vi kan inte bekräfta några detaljer angående människorna i videon, men vi är medvetna om saken och vi utreder saken, kommenterar polisen.