POLITISKT VÅLD Efter att ännu ett våldsdåd från en rasfrämling lett till folkligt motstånd på gatorna tilltar nu repressionen i Storbritannien. Premiärministern lovar hård repression och engelska polisen hjälper vänsterextremister att komma nära engelsmännen som är upprörda över invandrarvåldet.

Sedan folkligt motstånd har brutit ut i England efter att en afrikan knivhuggit över 10 små flickor, varav tre med dödlig utgång, har repressionen från staten eskalerat till nya nivåer. Bland annat har regimen kallat in en specialstyrka från polisen bestående av 6000 man för att försöka kväva motståndet på gatorna.

Bland annat har två män dömts till 38 respektive 20 månader i fängelse för saker de publicerat på sociala medier. Enligt BBC handlar det i de båda männens fall om att de har ”uppmuntrat till hat på raslig grund”.

I det senaste avsnittet (vid 1 h och 50 min) av Eric Strikers och Warren Baloghs show WarStrike, kan man även se hur polisen i Liverpool med avsikt driver ett stort antal motdemonstrerande vänsterextremister mot engelsmännen som är ute på gatan och visar sitt missnöje mot invandrarvåldet. I ett annat klipp som publicerats på Telegram kan man se hur hästburen polis agerar kavalleri åt rasfrämlingar som är påväg framåt mot de engelska demonstranterna.

Storbritanniens premiärminister Keir Starmer har lovat att straffa de som protesterar mot våldtäkter och mord hårt. Han tillade att oavsett om någon deltar indirekt eller direkt i ”oroligheterna” så kommer de att ”ångra” sig för att de har deltagit.