USA. Patriot Front genomförde den 4 juli en demonstration i Philadelphia. Bland annat åkte en mordhotande afrikan på stryk.

Den 4 juli anordnade den nationella organisationen Patriot Front en blixtdemonstration i Philadelphia. Även denna gång återupprepade organisationen en taktik de använt sig av flera gånger tidigare, nämligen att packa in aktivister i lastbilar och sedan lasta av dessa där demonstrationen ska inledas.

I en artikel på Patriot Fronts webbsida kan man läsa:

Aktivister höll en marsch genom centrala Philadelphia på självständighetsdagen för att fira denna dag, och för att hävda amerikaners rätt att samlas och uttrycka sina åsikter.

Marschen gick förbi landmärken i staden, såsom Philadelphias konstmuseeum, stadshuset och självständighetshuset. Aktivisterna utmanades av en liten och oorgniserad kavalkad av individer, men marschen fortsatte och avslutades utan att aktivister skadades och utan att avslutandet fördröjdes.

Aktivisterna uppehölls en kort tid av statsmaktens lakejer, som var glada att få slippa den soptipp staden är och istället få posera för intervjuer. Efter att ha demonstrerat sin byråkratiska inkompetens avslutades trakasserierna och aktivisterna kunde avsluta aktiviteten i staden.

Anledningen till att man demonstrerade i Philadelphia är stadens roll under den amerikanska revolutionen:

Amerikas grundares vilja har sedan länge trampats på i staden där dagens händelser utspelades. I den staden tände män av vår nation en gång revolutionens flamma, för utmana en världsmakt som aldrig besegrats. Förräderi, kallades det, förrädare var de enligt de främmande härskarna. Det är åter igen en radikal idé, en så kallad förrädisk tanke, att amerikaner ska styra amerika, att vår stat måste ha rötterna hos folket och dess natur.

I filmmaterial som offentliggjorts, inbäddat ovan, i form av en ”teaser” kan man se hur en aggressiv afrikansk man hotar att döda en aktivist. Denne verkar dock senare stå och blöda efter att ha åkt på en tillrättavisning.

Patriot Front har tidigare demonstrerat i bland annat Washington D.C. och i Chicago, varför man senare blivit kallade terrorister av en antivit senator.

Den fullständiga filmen från självständighetsdagen ska släppas snart, enligt informationen under teasern. Fler filmer av Patriot Fronts aktivism finns också att se på deras Odysee-kanal.


  • Publicerad:
    2021-07-16 21:25