VÄNSTEREXTREMISM AFA:s modell blir ny stadsarkitekt i Ulricehamn.

Ulricehamns kommun, som nyligen dementerade att man anordnat ett pedofilmöte med Kjell Rindar, har nu anställt en våldsbejakande vänsterextremist. Det rör sig som Rebecka Engvall som nu blir kommunens nya stadsarkitekt.

Att Ulricehamns kommun ger toppjobb till personer som är aktiva i en organisation som bland annat genomfört våldsattentat mot barnfamiljer skulle möjligen kunna förklaras med att företrädare i kommunen sympatiserar med verksamheten. Ulricehamns-Posten kunde i alla fall med en enkel sökning konstatera att Rebecka Engvall är aktiv inom vänsterextrema Brand, en tidning med starka kopplingar till AFA.

När Rebecka Engvall får frågan av Ulricehamns-Posten hävdar hon att hennes medverkan i Brands podd var begränsad till hennes ”roll som arkitekt” och ”intresse för grafiska illustrationer”.

Avmaskerat kan dock avslöja att Rebecka Engvall är betydligt mer insyltad i vänsterextremistisk verksamhet än vad hon själv erkänner.

Rebecka Engvall har varit aktiv inom den vänsterextrema miljön i decennier och agerar nu som modell åt AFA:s största webbutik Red Deer Collective. På en av bilderna poserar hon med en tröja som uttrycker sympatier för en dråpförsökdömd vänsterextremist som knivhögg en motdemonstrant i ryggen.

På hennes Facebook, vilken hon driver under pseudonymen Roxy Amarone, framgår också att hon stödjer AFA:s verksamhet.

Utöver detta har AFA:s modell gjort sig känd för att äta sopor, så kallad dumpster diving. Hon har medverkat i ett reportage i Malmö stadsbiblioteks tidning där hon förespråkat att äta gammal mat från sopcontainrar. Enligt henne själv för att hon inte ska behöva jobba.