AKTIVISM. Lördagen den 3 september ämnade Näste 7 att hålla månadsmöte. I samband med detta så ordnades även ett föredrag om IT-säkerhet.

Eftersom föredraget skulle hållas efter middagstid så bestämdes det att medlemmarna i nästet skulle bedriva aktivism på vägen till samlingslokalen. Redan på morgonen blev den första bilen stoppad av polis i vad som verkade vara en ordinarie nykterhetskontroll strax efter att bilen lämnat hemorten.

Då det är vida känt att polisen i vanliga fall inte anser sig ha tid till sina ordinarie uppgifter gällande trafikövervakning, så syntes det märkligt att en kontroll satts upp så tidigt på morgonen. Men förhoppningsvis var det bara undantaget som bekräftar regeln och polismyndigheten skötte sitt ordinarie förordnande för ovanlighetens skull.

I Vimmerby sammanstrålade ett flertal kamrater och det delades ut flygblad till ett större antal hushåll i samhället, samtidigt sattes det upp klistermärken i de centrala delarna.

Färden fortsatte för att möta upp fler medlemmar och sympatisörer när följande inträffade, gruppchefen beskriver här händelserna med egna ord:

Inför IT-föredraget som skulle hållas på lördagseftermiddagen i Småland samlades flera kamrater för gemensam fortfärd. Den ena bilen hade ställt sig ett par hundra meter bakom och skulle köra fram till ledarbilen när alla väl var samlade. Plötsligt fick ansvarige uppgifter från föraren av den bakomvarande bilen att polisen hindrade dem från att lämna parkeringen och krävde en kamrat på legitimation. Dock inte chauffören konstigt nog.

Ledarbilen gasade hastigt över till parkeringen för att se vad som föregick, men då hade polisbilen redan lämnat. Dock dröjde det inte många sekunder förrän polisbilen åter var tillbaka och nu spärrade av båda bilarna.

Ansvarige talade med poliskvinnorna vilka var väldigt nyfikna på vad vi hade i görningen. Ansvarige misstänkliggjordes när denne inte avsåg förklara någonting överhuvudtaget för fiendens hantlangare.

Det försöktes luskas i varför vi hade blivit stoppade och vad det hela egentligen handlade om och fick till svar att den ena poliskvinnan fick ”dålig magkänsla” när hon såg en grupp vita män tillsammans. ”Polisiär erfarenhet” berättade för kvinnans känsla att något fuffens var i görningen när rakryggade och stolta svenskar går i grupp.

Poliskvinnorna påmindes om mötesfriheten som vi ännu åtnjuter i Sverige och strax på det var mötet över.

Även kamrater från södra Småland uppmärksammade en ovanligt hög närvaro av polisbilar på väg till mötet. Dels vid ett stopp utanför Växjö, där det inhandlades lite varor till den mat som skulle serveras, och även efter att det genomförts en flygbladsutdelning i Alvesta.

Detta kan mycket väl ses som en slump, men för oss boende i Småland kan man säga att åsynen av polisbilar utanför städerna är ganska ovanlig och efter Näste 7:s uppstart har det knappt setts till några poliser förutom vid vissa offentliga utdelningar som vi rapporterat om tidigare.

På grund av tidigare nämnda polistrakasserier blev föredraget något försenat, men föredraget var mycket uppskattat och professionellt av den inbjudne föreläsaren från IT-gruppen. Informationen var saklig och föreläsaren förklarade på ett mycket bra och lättbegripligt sätt för deltagarna de grundläggande principerna gällande IT-säkerhet. Efter ett par bensträckare var det dags för oss mindre insatta att ställa frågor.

Föreläsaren avtackades med en hjärtlig applåd och det var dags för nästeschefen att hålla ett kortare anförande medans pyttipannan blev klar. Anförandet utgick från att det är drygt ett halvår sedan Näste 7, med hjälp av andra nästen, hade sin första offentliga aktion i Jönköping och att det tog knappt två månader innan vi kunde genomföra vår första offentliga utdelning på egen hand. Vidare kunde ingen annat än att hålla med om att vi lyckats bygga ett stabilt näste och när man tittar i backspegeln var det ingen som kunde tänka sig att vi enbart hållit på sedan februari. Alla tyckte tvärtom att det kändes som minst år av aktivism med det höga tempo som medlemmarna i Näste 7 hållit.

Så var det äntligen dags för den välbehövliga maten, det blev snabbt tomt på tallrikarna och i matlagningskärl när hungriga deltagare högg in på pyttipannan som serverades, som sig bör, med rödbetor och en fräsch sallad. Därefter var det dags för föreläsaren och sympatisörer att lämna lokalen för att sent om sider påbörja månadsmötet.

Det blev ett långt möte som drog ut på tiden, där vi gick igenom vad som varit och vad som komma skall. Det presenterades några strukturella förändringar som blivit tvungna att genomföras för att nästet oavbrutet växer och behöver effektiviseras med nämnda tillväxt. Det var med stor framtidstro vi skildes åt sent på kvällen och detta möte utmynnade i att vi ser med tillförsikt på framtiden, en framtid där Småland och Öland aldrig kommer bli sig likt igen.

När det kommer till kritan så är polisens trakasserier bara ett tecken på att Näste 7 har skakat om etablissemanget i dess grundvalar och att globalisternas lakejer på allvar är oroade över Nordiska motståndsrörelsens framfart, inte bara i Småland och på Öland, utan i hela Norden!

Vill ni bli en del i världens ledande nationalsocialistiska rörelse? Tveka inte, anslut dig nu: https://www.nordfront.se/motstandsrorelsen/medlemskap

För Nordiska motståndsrörelsens 7:e näste, Magnus Wardmo.


  • Publicerad:
    2017-09-05 16:00