UTRIKES. En 37-årig algerisk asylsökande man åtalas för att ha brutalt våldtagit en 25-årig tyska. Under våldtäkten ska gärningsmannen ha skrikit ”Inshallah” vilket betyder ”Om Allah vill”.

Det var nyligen som en 25-årig tyska kvinna var på väg hem från en nattklubb i den tyska staden Hannover som hon mötte en 37-årig algerisk asylsökande man. ”Jag behöver sex” ska asylsökaren ha sagt och sedan slitit med sig kvinnan till en gränd.

— Jag öppnade munnen för att skrika men han lade sin hand över min mun. Jag hade pepparsprej och jag försökte spreja honom med den men han tog den ifrån den och använde den på mig istället, säger kvinnan till Daily Mail.

Araben försökte då slita av henne byxorna och när hon skrek utdelade han flera knytknävslag mot henne och sprayade henne ytterliggare en gång. Sedan dunkade han hennes huvud i marken upprepade gånger tills hon nästan var medvetslös. Kvinnan trodde då att hon skulle dö.

— Han höll handen för min näsa och mun så att jag trodde att jag skulle kvävas. Jag gjorde klart för honom att jag inte tänkte göra motstånd och skulle låta honom göra vad han ville om han lät mig andas, säger den 25-åriga kvinnan.

Under den brutala våldtäkten ska den algeriske mannen ha ropat ”Ishallah” vilket betyder ”Om Gud vill”. Efter våldtäkten ska han ha frågat sitt offret om hon njutit.

Den 37-årige misstänkte våldtäktsmannen har nu åtalats för det bestialiska brottet. Han nekar till alla anklagelser men åklagaren i fallet hänvisar till DNA-bevis som knyter 37-åringen till brottet.

Källa:
Algerian sex attacker shouted ”Inshallah” – if Allah wills it – as he raped a 25-year-old German student – then asked her if she had enjoyed it’


  • Publicerad:
    2016-02-12 10:50