INTERNATIONELLT. Sexdockor föreställande unga flickor och bäbisar säljs helt öppet på den kinesiska Internethandelstjänsten Alibaba. Detta trots företagets förmenta upprepade försök att stoppa handeln tidigare.

Det är brittiska The Sun som avslöjar att man via kinesiska shoppingtjänsten Alibaba kan köpa verklighetstrogna sexdockor föreställande barn. Ursprungligen var det den australiensiska aktivistgruppen Collective Shout som uppmärksammade dockorna som såldes och vad man beskriver som ”bland det mest rubbade innehållet” man stött på.

Dockorna saluförs officiellt som ”manliga sexdockor” som uppenbarligen föreställer väldigt unga såväl flickor som pojkar som beskrivs som ”anatomiskt korrekta” med ”replikor av riktiga könsorgan”.

Det förekommer till och med videoguider för hur dockorna kan användas. En av dockorna beskrivs som en ”småbröstad, ung flicka” som till och med kan demonteras för att packas ner i en resväska. En annan docka beskrivs som en ”bäbis” som är ”söt och mjuk”.

Alibaba har tidigare haft problem med att kinesiska företag säljer barnsexdockor till pedofiler i väst via deras tjänst, något man säger sig ha åtgärdat. Collective Shout uppmanar nu kreditkortsbolagen att avbryta allt samarbete med Alibaba tills man sett till att den typen av material inte längre finns kvar på tjänsten.

Nordfront kunde nyligen avslöja att en pedofil i Dalarna hade smugglat in en barnsexdocka, samt tre lösvaginor av barnmodell från Asien.

På The Suns hemsida har upprörande bilder på barnsexdockorna publicerats, så pass upprörande att Nordfront inte vill återpublicera dem. Med en försiktighetsvarning kan dock Nordfronts läsare ta del av dem via The Suns artikel.


  • Publicerad:
    2021-07-24 19:20