Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Boppers sångare: “Jag kan spela för våldtäktsmän och mordbrännare, men inte för invandringskritiker”

Av Redaktionen, 2017-07-12
redaktionen@nordfront.se

MEDIA. Nu uttalar sig Boppers-sångaren Peter Jezewski om medias drev mot honom.

Det var under förra året som The Bobbers sångare Peter Jezewski valde att spela på Sverigedemokraternas festival i Sölvesborg. Ett massivt mediedrev sattes in och Jezewski drabbades av bojkotter och ett hårt ekonomiskt bakslag på grund av inställda spelningar.

– Om man jämför med året innan låg vi 4 miljoner plus. Men det gjorde vi definitivt inte efter det här. Det är miljonförluster det handlar om, säger sambon Anneli Strand när Aftonbladet intervjuar de båda. Jezewski själv säger att han inte gör det för pengarna utan för musiken.

Jezewski menar att det är underligt att journalister inte satte igång drev mot honom när han spelade musik för sådana som verkligen utsatt människor för lidande.

– Jag spelar för mitt uppehälle. Den här gången var det för ett folkvalt parti, jag skulle inte spela för IS eller något terroriststämplat eller brottsligt. Jag har spelat i fängelser för mordbrännare och våldtäktsmän. Ingen brydde sig. Då är jag i stället en god människa, som spelar för dem, säger han.

Han säger även att den ”PK-maffia” som utgörs av journalister gjort att dörrarna nu är låsta för ytterligare spelningar. Han ångrar dock inte att han valde att spela för invandringskritiker.

– Nej, jag kan ju inte det. Min son frågar också det, men jag är inte uppfostrad så. Det är synd att det blev sådana konsekvenser, men jag kan inte ångra det.

Källa:
Peter Jezewski om SD-spelningen: ”Jag kan inte ångra det”


  • Publicerad:
    2017-07-12 12:10