BODEN. På lördag den 1 september kommer Nordiska motståndsrörelsen att anordna ett torgmöte på Medborgarplatsen i centrala Boden. Båda kandidaterna Nilsson kommer att hålla tal.

Bodens hopp: David Nilsson och Bo Nilsson.

Nordiska motståndsrörelsen har från och med den 27 augusti en daglig närvaro på Bodens gator. Detta kommer att fortsätta fram till själv valdagen, framförallt i det valtält som är rest bland de andra partiernas valstugor.

David Nilsson i Motståndsrörelsens valtält i centrala Boden.

På lördag den 1 september kommer man dessutom att hålla ett torgmöte. Mötet inleds klockan 13:30 på Medborgarplatsen vid Bodensia i centrala Boden.

Under mötet kommer Motståndsrörelsens kandidater till Bodens kommunfullmäktige, Bo Nilsson och David Nilsson att hålla tal.

— Jag vill bjuda in alla nyfikna att komma på vårt torgmöte, såväl bodensare som ditresta, och såväl sympatisörer som skeptiker, säger Simon Holmqvist, som är ansvarig för Nordiska motståndsrörelsens valkampanjen i Boden.

För er som bor för långt bort från Boden för att delta på plats kommer torgmötet att livesändas på Nordfront TV. Efter torgmötet kommer det även att sändas eftersnack i Studio Bothnia, klockan 19:00.

Kom alltså till Medborgarplatsen i Boden och ta del av ett radikalt, politiskt budskap som inte hörts i Boden sedan Nordiska motståndsrörelsens demonstration i staden på första maj.

Datum: Lördagen 1 september

Tid: 13:30

Plats: Medborgarplatsen

Talare: Bo Nilsson, förstanamn till Bodens kommunfullmäktige och sjunde namn på riksdagslistan, samt David Nilsson, andranamn till Bodens kommunfullmäktige.

Missa inte heller senaste avsnittet av Studio Bothnia:

 


  • Publicerad:
    2018-08-30 10:00