Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Kvinna hittad död under julgran

85-åring hittades under julgran mitt i centrala Boden Tros ha legat där i nästan en vecka.

Fyra åtalas efter misshandel av styckmördar-transa

Transaktivist som dödade och styckade exflickvän känner nu ”otrygghet” Fyra män åtalas för misshandel av normalgraden.

Styckmördartransa åtalas för hot mot Cissi Wallin

NORRBOTTEN. Den så kallade styckmördaren i Boden, transan Kim Marie ”Magdala” Johansson (tidigare Kristoffer), åtalas för olaga hot mot kändisfeministen Cissi Wallin.

Stor polisinsats i Boden under natten – grovt brott vid Max uppdaterad

BODEN. Det har skett ett grovt brott vid snabbmatstället Max i Boden. Polisen har i en stor insats varit på plats under hela natten, men har inte berättat vad det rör sig om.

Inställd parad: Inget pridetåg i Boden efter coronaförbud

NORRBOTTEN. Det blir inget så kallat pridetåg i Boden i slutet av mars som planerat, meddelar Pride Boden. Detta med anledning av regeringens beslut att förbjuda sammankomster med fler än 500 deltagare.

Två rasfrämlingar häktade för knivmordet i Boden

BODEN. En syrier och en eritrean har häktats för det blodiga knivmordet på en 15-årig pojke i Boden.

Pojke knivmördad i Boden – stor polisinsats

BODEN. Under torsdagskvällen blev en tonårspojke knivhuggen till döds i centrala Boden. Flera personer har setts springa från platsen, varav en med Halloween-mask. Uppdaterad 00:40

Sexualbrottsdömd afghan hyrdes ut till lågstadieskola av myglande asylbaron

BODEN. Den sexbrottsdömde afghan som fick vikariera på en norrländsk lågstadieskola hyrdes ut av bemanningsföretaget Student Consulting. Bemanningsföretaget ägs av en av Norrlands största asylbaroner, som bland annat förvandlade Pite Havsbad till ett centrum för knark- och sexualbrott.

20-årig afghan som sextrakasserat småflickor fick vikariera på lågstadieskola

BODEN. En 20-årig afghan som frågat två mindreåriga flickor om de brukar slicka varandra fick två veckor efter sitt brott vikariera på en norrländsk lågstadieskola. Uppdaterad.

Hovrätten sänker straffet för Bo Nilsson

NORRBOTTEN. Motståndsmannen Bo Nilsson dömdes nyligen för misshandel och ”hets mot folkgrupp” efter två incidenter under höstens valrörelse. Nu sänker dock Hovrätten för Övre Norrland straffet för Nilsson.

Rasfrämlingar dömdes för barnvåldtäkter i Boden

MÅNGKULTUREN. I våras våldtogs två flickor i Boden som bara var 11 och 12 år gamla. Nyligen dömdes två rasfrämlingar för dessa våldtäkter.

Andreas från Nordic Frontier besegrar åsiktsinkvisitionen – frias helt efter HMF-rättegång

ÅSIKTSCENSUR. Det är ”helt omöjligt att förmedla några som helst nationalsocialistiska budskap, utan att samtidigt uttrycka missaktning mot personer med judisk tro”, enligt Luleå tingsrätt. Trots detta frias Andreas Holmvall på fyra HMF-åtalspunkter.

Erkände stöld av valsedlar – nu läggs förundersökningen ned

VALFUSK. Den kvinna i Boden som öppet skröt om att hon stulit valsedlar från bland annat Nordiska motståndsrörelsen polisanmäldes för tilltaget. Nu meddelar dock kammaråklagare Klara Dahlström att förundersökningen läggs ner eftersom brott inte kan styrkas.

Anklagad för barnvåldtäkt i Boden – slapp undan med skyddstillsyn

MÅNGKULTUREN. En rasfrämling anklagad för att ha våldtagit en 14-årig flicka i ett buskage i Boden slapp i en tveksam dom undan med skyddstillsyn, då rätten menade att flickan hade varit med på det.

Droger och hot om skolskjutningar på skolor i Norrland

NORRLAND. I Kiruna, Boden och Skellefteå brottas skolorna med skolskjutningshot och droger. Enligt hoten ska två skolskjutningar ske nu i början av veckan.

Nordiska motståndsrörelsen har fått Boden att vibrera – ett steg närmare uppvaknande

KRÖNIKA. Marita Andersson sammanfattar valrörelsen i Boden, där hon deltog i kampen att försöka få kamraterna Nilsson valda till kommunfullmäktige.

Styckade asiatisk flickvän i Boden – nu byter han kön i fängelset

INRIKES. Kristoffer Johansson dödade och styckade sin 20-åriga exflickvän innan han placerade ut hennes kroppsdelar på olika platser i Boden. I fängelset har han nu valt att ”byta kön” och bli kvinna.

Socialdemokrater hetsar mot lågutbildade

SOSSERI. ”Knegare röstar på SD” –  det är Socialdemokraternas budskap i Luleå. Så kallade ”lågutbildade” (arbetarklassen) överger i snabb takt partiet, vars egna kärnväljare nu utgörs av arbetslösa och analfabeter.

Valfuskande Bodenkvinna ångrar sig: “Ber om ursäkt till alla”

VALFUSK. Kvinnan som skröt på sociala medier om att hon lyckats stjäla valsedlar från bland annat Nordiska motståndsrörelsen i Boden ångrar sig djupt. På Facebook skriver hon att hon ber om ursäkt till alla som ”tagit illa vid sig” av hennes handlande.

Slutgiltigt valresultat från Boden kan dröja

VALÅR. Under onsdagen skulle Länsstyrelsens rösträkning vara klar och man har utlovat någon form av besked under dagen. Men enligt uppgifter till Nordfront kan resultatet komma att dröja fram till nästa vecka.

Kvinna stal valsedlar i Boden – skryter om valfusk på sociala medier

VALFUSK. Nordfront kunde under valdagen rapportera om hur en kvinna setts lämna en vallokal i Boden med valsedlar från bland annat Nordiska motståndsrörelsen. Kvinnan identifierades snabbt som anställd på en lokal grill och nu skryter hon öppet på sociala medier om sitt brott.

Studio Bothnia valspecial – The Revenge of Putin SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Under valvakans afton sändes en valspecial från Studio Bothnia. Eklund och Holmqvist sammanfattade valrörelsen och berättade hur dagen har gått

Studio Bothnia #8: Eftersnack torgmöte SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Ikväll gästar både Bo Nilsson och David Nilsson Studio Bothnia för att diskutera både dagens torgmöte och gårdagens möte med Showan Shattak.

Torgmöte i Boden

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront TV sände under lördagen live från torgmötet i Boden där kommunfullmäktigekandidaterna Bo och David Nilsson höll tal.

Showan Shattak vågade inte ta debatten i Boden – bad istället polisen om hjälp

BODEN. Under fredagen anordnade en rad globalistorganisationer ett evenemang vid namn ”Fest mot våldsgrupp”, med tanke på Motståndsrörelsens valkamp i kommunen. Till ändamålet hade man bussat upp Showan Shattak, som dock inte vågade ta debatten med sina motståndare.

Våldtäktsbelastat parti misslyckades med överklagan – Motståndsrörelsen behåller sin yttrandefrihet i Boden

BODEN. ”Boden mot rasism” – en frontorganisation för det så kallade Rättvisepartiet socialisterna – överklagade nyligen Nordiska motståndsrörelsens tillstånd att ha ett valtält i centrala Boden. Nu avslår Förvaltningsrätten överklagan och dömer att Motståndsrörelsens tält får stå kvar.

Studio Bothnia #7: Flanell, barnaga och Vårsol SWISH: 0702518079

STUDIO BOTHNIA. Under onsdagskvällen sändes det sjunde avsnittet av Studio Bothnia. Tillsammans med kommunfullmäktigekandidaten David Nilsson uppdaterade Eklund och Holmqvist tittarna om valkampen i Boden och annat spännande.

Nordfront efterlyser: Känner du igen mannen?

EFTERLYSNING. Nordfront efterlyser identiteten på man som har setts förfölja och fota gravida kvinnor utanför förskolor i Boden.

Valkampen i Boden: Tält, torgmöte och trotsiga tonårstöntar

BODEN. Här kommer en rapport med bilder och filmklipp från valkampen på Bodens gator under de senaste två veckorna.

Bo Nilsson – glöd, ärlighet och hjärta

PORTRÄTT. Marita Andersson skriver om Bo Nilsson – en veteran i den nationella rörelsen och Nordiska motståndsrörelsens förstanamn till Bodens kommunfullmäktige. I denna artikel berättar Nilsson om sitt liv, sitt uppvaknande och sitt mångåriga engagemang för nationalsocialismen och sitt folks överlevnad.

Studio Bothnia #6: Torgmöte, barnmisshandel och Våldtäktspartiet socialisterna SWISH: 0702518079

WEBBTV. Under lördagskvällen sändes det sjätte avsnittet av Studio Bothnia. Robert Eklund, Simon Holmqvist och Andreas Holmvall var på plats i laggårn och visade bland annat bilder från dagens torgmöte i Boden.

Ikväll klockan 19:00: Studio Bothnia – eftersnack om torgmötet och påstådd barnmisshandel

WEBBTV. Ikväll klockan 19:00 är Eklund och Holmqvist med gäst tillbaka. I det sjätte avsnittet av Studio Bothnia kommer man bland annat att diskutera det torgmöte som kommer att hållas i Boden under dagen samt hur tragiskt dåligt uppfostrade ungdomar det finns i Boden.

Alban i Boden stänger restaurang – skyller på Motståndsrörelsen

BODEN. Restaurangägaren Nimon Hoxha gråter ut i norrbottnisk lokalmedia över att för få kunder kommer och äter på hans restaurang i Boden. Själv menar han att det är Nordiska motståndsrörelsens fel.

“Boden mot rasism” sprider lögner och hetsar barn till brottslighet

BODEN. Under dagen uppstod tumult, när en grupp ungdomar, ivrigt påhejade av en grupp trotskister, försökte stjäla och förstöra Nordiska motståndsrörelsens valpropaganda.

BODEN: Torgmöte på Medborgarplatsen nu på lördag!

BODEN. På lördag den 1 september kommer Nordiska motståndsrörelsen att anordna ett torgmöte på Medborgarplatsen i centrala Boden. Båda kandidaterna Nilsson kommer att hålla tal.

Besök Motståndsrörelsens lokala valhemsidor

VALÅR. Som en del i valkampanjen har Nordiska motståndsrörelsen lanserat lokala partihemsidor för Boden, Kungälv och Ludvika.

Studio Bothnia #5 – Nordic Frontier i laggårn! SWISH: 0702518079

WEBBTV. Under onsdagskvällen sände Robert Eklund, Simon Holmqvist och Andreas Holmvall det femte avsnittet av Studio Bothnia.

Studio Bothnia #4 – live från laggårn! SWISH: 0702518079

WEBBTV. Klockan 19:00 är Robert Eklund, Simon Holmqvist och David Nilsson tillbaka med det fjärde avsnittet av Studio Bothnia.

Studio Bothnia #4 sänds på onsdag klockan 19:00

WEBBTV. På onsdag kommer det fjärde avsnittet av Studio Bothnia att sändas. Preliminärt klockan 19:00.

Tillstånd för valtält i Boden är beviljat

BODEN. Polismyndigheten i Norrbotten har idag beviljat Nordiska motståndsrörelsens ansökan om att få sätta upp valtält i Boden.