Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Brittisk TV-stjärna vill sätta in krigsfartyg för att stoppa invandringen

Av Redaktionen, 2015-04-21
redaktionen@nordfront.se

STORBRITANNIEN. Den brittiska TV-stjärnan Katie Hopkins har skapa stora rubriker efter att hon i fredags skrev minst sagt invandringskritiskt i en brittisk tidning.

ta272a2f-460x258

Den brittiska TV-stjärnan och journalisten Katie Hopkins har väckt starka reaktioner efter att hon i fredags uttalade stark kritik mot massainvandingen i sin fasta spalt i The Sun. Hon skriver bland annat att man borde sätta in krigsskepp för att stoppa de så kallade båtflyktingarna som reser över Medelhavet till Europa.

Räddningsbåtar? Jag vill använda krigsskepp för att stoppa invandrarna. De är som kackerlackor, byggda för att överleva en atombomd. Det vi behöver är krigsskepp som kan sända dessa båtar tillbaka till deras eget land.

Hopkins menar att brittiska myndigheter borde ta efter Australien och ta till hårdare metoder för att komma till bukt med den extrema massinvandringen.

De är en plåga av vilda människor. Det är på tiden att göra som Australien. Använd krigsskepp och tvinga invandrarna tillbaka till sina stränder och bränn båtarna.

Hopkins har med sin artikel inte oväntat skapat ilska i brittisk media.

Tidigare publicerad på Nordfront.net.

Källa:
Britisk TV-stjerne vil jage båtflyktningene tilbake til Afrika


  • Publicerad:
    2015-04-21 09:20