SVENSKFIENTLIGHET. Calle Schulman skrev tidigare idag ett inlägg på Instagram där han hyllade de kriminella personer som slogs med Svenskarnas parti och kastade föremål på partiets demonstrationståg.

Calle Schulman

Calle Schulman

Tidigare idag demonstrerade Svenskarnas parti i Stockholm. Det hölls bland annat tre tal och partiet marscherade genom centrala Stockholm.

Demonstrationståget utsattes för flera attacker från motdemonstranter som framför allt kastade föremål mot nationalisterna. Bland annat kastades bengaler, knallskott och vattenballonger. Aktivister från Svenska motståndsrörelsen slog vid ett tillfälle tillbaka mot en grupp motdemonstranter som kastade bengaler mot den del av tåget som aktivisterna befann sig i.

En svenskfientlig person som själv inte hade mod att delta i attackerna mot nationalisterna, men öppet uttryckt sitt gillande av attackerna, är Calle Schulman. På Instagram skrev han följande:

Blivit vittne till Svenskarnas Parti och deras demonstration. Och jag måste säga det: ni som kastar knallskott mot dem. Vattenballonger. Ni som spottar på dem och slåss med dem fysiskt – jag älskar er. Och önskar jag var lika modig.

Hade Calle Schulman bara haft mer mod hade han alltså själv anslutit sig till de kriminella motdemonstranterna och angripit nationalisterna.

Calle Schulman är en ”mediapersonlighet” och bloggare. Han är bror med Alex Schulman.


  • Publicerad:
    2013-09-14 23:00