Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Demonstration i Falun på första maj!

Av Redaktionen, 2017-02-01
redaktionen@nordfront.se

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Förra årets första maj-demonstration i Borlänge blev en braksuccé för Motståndsrörelsen. Nu går succétåget vidare och nästa anhalt är Falun.

demo-falun

Pär Sjögren, ersättare i Borlänge kommunfullmäktige och chef över det näste där Falun ingår, lämnade idag in en ansökan om att demonstrera i Falun under första maj.

Demonstrationen kommer att avlöpa från regementsområdet och avslutas vid Stora torget där kommunhuset ligger. Där kommer tal att hållas av Motståndsrörelsen representanter. Mer information om demonstrationen kommer längre fram.

Falun, som är grannstad till Borlänge, är hemvist för flera folkfientliga element och ett par högt uppsatta vänstermänniskor som i praktiken är kapitalistlakejer och går globalisternas ärenden. Nordiska motståndsrörelsen är det enda parti som kommer att demonstrera för svenska arbetare i Falun under första maj.

I Borlänge blev vi 350 deltagare under första maj och i Falun tänker vi bli ännu fler. Tillsammans ska vi visa att det finns ett stort motstånd också i Falun och att detta motstånd mot det rådande vanstyret fortsätter att växa.

Slut upp i våra led du med och visa att folket är starkare än allt folkfientligt pack tillsammans!

Alla till Falun!


  • Publicerad:
    2017-02-01 15:01