RYSSLAND. Denna veckans film blir ett kort klipp där Putin håller tal inför judar från Chabad-Lubavitch.

Vladimir Putin.

Vladimir Putin.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Ibland menar vissa nationella, speciellt sådana som är USA- och NATO-vänliga, på att Vladimir Putin också är ”kontrollerad av judarna”.

Putin har dock genom handling motarbetat den anglo-sionistiska, som exempelvis Carl Norberg benämner den, maktsfären: Exempelvis då Putin jagade bort judiska oligarker som plundrade Ryssland, så som den Rothschild-kopplade Mikhail Khodorkovsky.

Ett annat exempel är i Syrien, där Ryssland krigar mot Islamska staten och ”moderata rebeller” som det sionistkontrollerade USA, tillsammans med sina allierade, medvetet skapade till att bli ett geopolitiskt verktyg, bland annat för att tvinga bort Syriens president Bashar al-Assad från makten.

Jacob Rothschild.

Den judisk-brittiske bankiren Jacob Rothschild gillar med största sannolikhet inte Vladimir Putin.

Putin: ”Judar utgjorde 80 – 85 procent av den första sovjetregeringen”

2013 höll Vladimir Putin även ett tal i vilken han menade, precis som vi nationalsocialister, att den ”ryska revolutionen” i praktiken var en judisk statskupp, eller som Putin la fram det: ”Judar utgjorde 80 – 85 procent av den första sovjetiska regeringen”.

Faktum är att det var Jacob Schiff, en judisk bankir kopplad till Rothschilds, som finansierade det judiska maktövertagandet, något som Putin så klart redan vet.

Putin verkar även utnyttja att judarna, som tog makten efter ”ryska revolutionen”, även ska ha förföljt ortodoxa judar. En konflikt inom världsjudendomen som pågår än idag, något som Nordfront tidigare belyst.

Den som uppmärksammade klippet från början var Flashback-skribenten NixYO, då han i ett inlägg med glimten i ögat kallade Putin för en ”judekontrollerad kommunist”.

Hör Putins uttalanden här:


  • Publicerad:
    2015-11-15 21:40