ÅSIKTSFÖRFÖLJELSE. Bonnierägda Expressen har tagit sin häxjakt på personer som kommenterat anonymt på sajter som Avpixlat och Fria Tider till en helt ny nivå. Nu väljer tidningen att med namn och bild hänga ut vanliga svenskar som uttalat sig kritiskt mot massinvandringen och etablissemanget.

På onsdagen fortsatte jakten på personer som anonymt uttryckt kritik mot bland annat Sveriges invandringspolitik. Nu är det inte längre folkvalda politiker och offentliga personer som av Expressen ska ställas till svars. Nu är måltavlan för häxjakten vanliga medborgare som jagas i sina hem och på sina arbeten, för att ställas upp mot skampålen för att de gett uttryck för ”fel” åsikter.

En av personerna som den Bonniertidningen ofredar i sina hem är Jim Olsson, 67, som är docent i fysikalisk kemi. När dörren öppnas skälls Expressen-journalisten Jimmy Fredriksson ut efter noter:

— Det som ni håller på med är helt avskyvärt. Ni förföljer folk. Jag är oerhört kritisk mot er kampanj mot alla som kritiserar någonting som har med invandring att göra, menar docenten bestämt.

Fredriksson blir märkbart brydd och han klarar inte av att konfrontera Olsson och tvingas istället räddhågset retirera och lämna tomten. Det sista som sägs av docenten är:

— Hoppas Disqus stämmer er på miljarder så ni får lägga ned hela Bonnier.

Källa:
Här är fler som hatar anonymt på Avpixlat


  • Publicerad:
    2013-12-12 02:07