SVERIGE. Efter att ha skrivit en kommentar om zigenska tiggare som ljuger om sina sjukdomar blev Gerd Wall i början av veckan uthängd av Expressen. Nu har har hon fått brev med hotfullt innehåll.

Gerd Wall var en av dem som hängdes ut av Expressen för att ha kritiserat mångkulturen. Wall, som är lokalpolitiker i Sverigedemokraterna i Vadstena, hängdes ut i tisdags på grund av tidigare inlägg på Avpixlat.

Efter uthängningen har Wall nu fått ett brev med hotfullt innehåll. En okänd person har skrivit att hon ”kan brinna i helvetet” och att hon är ”ett jävla svin”. Dessutom är hon ”outbildad och känner ingen empati”.

Gerd har anmält saken till polisen och uppger till Motala MVT att det hela är ”lite obehagligt”. Hon säger att hon dock är mest rädd för att hennes hund kommer till skada.

Det kommentarer som resulterat i Expressens uthängning och lett till hoten handlade om hur zigenska tiggare ljuger om sina sjukdomar och att det därför inte är konstigt att de är illa omtyckta. Gerd skrev följande i sina kommentarer på Avpixlat:

Det skulle inte falla mig in att ge en krona till dessa, däremot har jag snubblat på deras ’muggar’ några gånger, ganska kul faktiskt, då blir de snabbt friska från div. sjukdomar som de påstår sig ha. Funkar varje gång.
[…]
Det finns en god anledning till att zigenare är hatade i hela världen, det uppdagas gång per gång per gång hur de beter sig. Ändå får de sitta i div. tv-soffor o beklaga sig hur illa behandlade de blir.

Gerd Wall uppger att hon står för det hon skrivit.

Källa:
SD-politiker fick hotfullt brev


  • Publicerad:
    2013-12-14 13:23