Behovet av dagens protest mot folkmordet i Sydafrika, kunde inte tydligare manifesteras än genom de händelser som utspelade sig i Sydafrika i morse.

De 15 personerna bröt sig under lördagsmorgonen in hos en familj, band fast mannen, en fyrtioårig familjefar, och slog ihjäl honom. Samtidigt gruppvåldtogs hans fru av fem av männen och deras fyraåriga dotter misshandlades svårt. Motivet för attacken är okänt och ingenting stals ur huset.

Det lär knappast råda några större tvivel om vilket rasligt ursprung de 15 männen har och vilka motiv de egentligen hade. Desto mer tveksamt är det däremot ifall tidningar som Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter eller Svenska dagbladet ens kommer nämna det i sin rapportering. Man har ju i alla fall inte bemödat sig att skriva om situationen i Sydafrika tidigare. Alla mord, gruppvåldtäkter och andra rasligt motiverade överfall – knappt en notis i massmedia här hemma.

På sätt och vis är det lite förståeligt. Det är ju ett Sydafrika dessa mångkulturens apostlar vurmar för här i Sverige; ett samhälle där den vite mannen, ”förtryckaren” genom historien, blir andra klassens medborgare i sitt eget land (ja, det som idag utgör Sydafrika var obebott innan de vita). Förståeligt, utifrån deras utgångspunkt, men inte försvarbart. Knappast moraliskt försvarbart, ens för asgamarna inom etablissemangsmedia.

Inte heller har politikerna i detta land höjt den minsta protest mot det folkmord som sker mot vita i Sydafrika. Dessa hycklare har lika mycket existensberättigande som det slödder som idag försvarade folkmordet genom att sluta upp i en motdemonstration mot vår manifestation för boernas rätt till existens.

Trots att över 3000 vita farmare (och än fler vita i storstäderna) har mördats sedan ANC, med hjälp av kommunistpartiet, tog över regeringsmakten 1994, så var det inte detta som statsminister Fredrik Reinfeldt, själv negerättling, diskuterade när han träffade Sydafrikas president Jacob Zuma för några månader sedan. Nog borde väl Reinfeldt kunnat ha frågat Zuma om detta? Det borde ju ligga i statsministerns intresse eftersom vi trots allt skickar delar av vårt bistånd till just Sydafrika.

De brutala överfallen fortsätter i oförminskad takt i Nelson Mandelas land. Mandela som, när det begav sig, sjöng sånger om att ”döda alla vita”. Mandela, som är Reinfeldts idol och en enligt statsministern ”inspiration för människor över hela världen”. Inga stora kampanjer från massmedia, inga tårdrypande uttalanden från våra politiker utan endast ett tyst medgivande.

Sydafrika idag – Sverige i morgon! Jag vill att de läsare här som eventuellt brukar försvara mångkulturen, eller undviker att göra motstånd mot den, nästa gång diskussionen kommer upp tänker på den fyrtioåriga pappan och vad han fick se under sin sista stund. Tänk på hans fru, tänk på deras fyraåriga dotter. Framför allt: tänk på att detta får inte hända här och att det endast är vi själva som kan stoppa det. Politiker och media har gjort sina val, nu är det dags att du gör ditt!

Se även Fredrik Reinfeldts idol Nelson Mandela sjunga om att döda alla vita (nedan).

Läs även: Gang attack family, dad killed


  • Publicerad:
    2010-04-17 00:00