KANADA Under lördagsmorgonen ställde en kanadensisk parlamentsledamot under en debatt frågor om regeringens globalistfrågor. Då skyllde talmannen på ”problem med ljudet” och gick vidare till nästa ledamot.

Idag hålls en debatt i Kanadas parlement om den liberala regeringens utlysande av undantagstillstånd, ett beslut man fattade i måndags för att kunna ta i med hårdhandskarna mot de numera välkända lastbilsprotesterna.

Strax före klockan 9, tidskod 08:48:30 för att vara exakt, ställde en parlamentsledamot som ska vara Colin Carrie, konservativ representant för Oshawa i Ontario, en obekväm fråga i den folkvalda församlingen:

Tack herr talman, jag lyssnade på min kollegas tal. Jag har en invånare i min valkrets som ville att jag skulle ställa en fråga om främmande inflytande över vår demokrati:

Klaus Schwab är ledare för World Economic Forum (WEF) och han har skrutit om hur hans subversiva WEF har "infiltrerat regeringar runt om i världen", han sade att hans organisation har inflitrerat halva Kanadas regering.

Jag undrar, i transparensens intresse, kan ledamoten nämna vilka ministrar som är med på WEF:s agenda, jag är oroad för att...

Trots att ljudet hörs bra i den sändning som är publicerad på det kanadensiska underhusets officiella webbsida avbryter talmannen Chris d’Entremont frågan – med hänvisning till dåligt ljud.

— Jag förstår att ledamoten hade en bra fråga, men ljudet är väldigt väldigt dåligt och bilden är väldigt väldigt dålig också, ehmmm, jag ber om ursäkt, jag vet inte om ledamoten, okej.

Trots det dåliga ljudet verkar en annan ledamot ha hört vad som sades:

— Herr talman, ledamoten spred öppet desinformation, det är inte debatt, vi måste kalla det desinformation.

Därefter gav talmannen ordet vidare till en annan ledamot.