SATIR. Hur är det egentligen med det berömda raseriet hos dagens HBTQ- och genuscertifierade nordmän?

I dagens genuscertifierade HBTQ-samhälle, där det maskulina anses vara något hemskt och förtryckande, har en stor del av de svenska männen inte bara lämnat walkover till de invaderande horderna utan underhåller och stödjer aktivt dem som ämnar att förgöra oss.

Det har inte alltid varit fallet. Genom historien har de nordiska männen varit kända för att försvara sig själva och skoningslöst låtit dem som vågat sig på att inkräkta på vårt territorium smaka på kallt stål.

Se bild nedan:

20151208Veckanssatir

Klicka för större

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-12-08 23:20