Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Aftonbladet: Metoo bakom ökad kvinnlig brottslighet

Feministisk journalist lajvar kriminolog Tittar på en pjäs – slutleder motvilligt att Metoo skapat grov kvinnlig kriminalitet.

Kalifornien: Ny lag kräver transor på kvinnofängelser

Lagen stipulerar placering efter ”upplevt kön” Undantag endast ”om uttalad grund föreligger för avslag av säkerhetsskäl”.

Advokatsamfunds “guide för pronomen” angrips – från alla håll

PRONOMEN. Brittiska Law Society (ung. ”Advokatsamfundet”) utsätts för en storm av hån och kritik från olika läger för sin ”guide för rätt användning av pronomen på arbetsplatsen”.

Svensk forskare uppmanar: “Låt forskare slippa genustvångströjan!”

GENUS. En docent och forskare inom teknisk mekanik vid Kungliga Tekniska Högskolan reflekterar över den politiska styrningen av forskning i Sverige idag och uppmanar Vetenskapsrådets generaldirektör att släppa forskningen fri.

”Könsinkluderande” docka lanseras av Mattel

KULTURMARXISM. Barbie-tillverkaren Mattel lanserade i veckan en ny typ av docka som är könlös och ska inspirera till lek utan ”förutbestämda regler eller normer”.

Uppsala kommun genusfördelar sommarjobb

INRIKES. Uppsala kommun har meddelat att de kommer att styra in sommarjobbssökande pojkar till klassiska kvinnoyrken och vice versa.

Sverige återinför värnplikten

INRIKES. Sveriges regering har beslutat att återinföra värnplikten och redan under sommaren kommer 13 000 ungdomar att kallas till mönstring.

KTH:s ingenjörsutbildning kritiseras för att vara allt för ”manlig”

GENUS. Två genusivrande kvinnliga studenter vid Institutionen för maskinkonstruktion, kritiserar Kungliga Tekniska högskolans ingenjörsutbildning för att vara alltför ”manlig”. De anser att fordonsdelars ”kvinnliga” utseende och form är viktigare än ”manlig” funktion.

Feminist: Att kvinnor föder barn är ett problem

FEMINISM. Extremisten Fanny Åström menar att det är ett stort samhällsproblem att kvinnor fortfarande föder barn.

Bygga om för kvinnliga brandmän

INRIKES. Genusprojektet Origo har tagit fram en rad koncept för att göra vårt samhälle allt mer könlöst. De vill bland annat att ytterdörrar skall låsas upp och öppnas automatiskt vid brand för att underlätta för kvinnliga brandmän.

Från nordmännens raseri, bevare oss…

SATIR. Hur är det egentligen med det berömda raseriet hos dagens HBTQ- och genuscertifierade nordmän?

Norska regeringen vill tillåta sju-åringar att byta kön

NORGE. Kulturmarxismens krig mot verkligheten fortsätter med oförminskad kraft. I torsdags la den norska regeringen fram ett förslag om att barn ända ner till sju års ålder ska få laglig rätt att ändra sitt kön.

Genus-tanter ska krossa normerna

INRIKES. Nu påbörjar Värnamo kommun ett projekt där genusutbildade observatörer ska hjälpa förskolorna i kommunen att krossa ”den traditionella familjekonstellationen”.

“Hen” kommer till Karlstad

GENUS. Socialdemokraterna i Karlstad vill i en motion att ordet ”hen” ska användas istället för ”han och hon” i dokument. Paralleller dras till du-reformen som infördes på 60-talet.