FEMINISM. Extremisten Fanny Åström menar att det är ett stort samhällsproblem att kvinnor fortfarande föder barn.

Fanny Åström

Fanny Åström.

Att barnafödande sker genom kvinnors graviditet är ett ”medicinskt problem” som kommer åtgärdas i ”den postpatriarkala kommunismen” där barnafödande är ”automatiserat” och sker utanför kvinnokroppen. Denna slutsats har den lesbiska feministen Fanny Åström, 24, kommit fram till och gett uttryck för i en debattartikel på Nyheter24 som publicerades igår. Fanny skriver bland annat följande om graviditeter:

Jag förstår inte varför kvinnor ska behöva genomgå denna smärtsamma process, och ser det som ett resultat av patriarkatet att vi ännu inte har börjat att seriöst försöka råda bot på detta förhållande.

Fanny vill inte förbjuda normalt barnafödande helt, men hon vill marginalisera det så att det blir ”en spännande extremsport” för de postpatriarkala sovjetmänniskorna att titta på.

Trots att Fanny själv är en lesbisk feminist som antagligen aldrig ens haft möjligheten att bli gravid om hon hade velat det, hyser hon väldigt bestämda åsikter om frågan och avfärdar tvärsäkert de kvinnor som faktiskt varit gravida och inte ångrar det. Kvinnor som är glada över att ha fött ett barn är enligt Fanny ”ideologiskadade” medan hon själv är upplyst efter att ha studerat genusvetenskap och ägnat sig åt manshat på sin blogg. Hon skriver:

När jag frågar exakt vad som varit positivt med den har svaren antingen varit i stil med ”jag kände mig stark/kapabel” eller ”det är fantastiskt att skapa liv”. Vad handlar detta om? Jag menar att en stor del till att graviditeten känns så fantastisk är att de är omgärdad med så mycket ideologi.

Som vanligt när Nyheter24 publicerar vulgära propagandaartiklar visar deras läsare avsky för dessa åsikter som läsarna tvångsmatas med. I skrivande stund har bara 100 uppgett att de håller med Fanny samtidigt som över 1000 personer uppger att de inte delar hennes åsikter.

Den som vill framföra synpunkter till flatan Fanny når henne bland annat via Twitter. På sin blogg uppger hon att hon inte debatterar med människor som håller god ton.

Källa:
Fanny Åström: Att kvinnor föder barn är ett problem som måste lösas


  • Publicerad:
    2016-04-12 06:00