SVERIGE. En ny hashtag, #InteErKvinna, “trendar” just nu på sociala medier.

Tusentals kvinnor i Sverige lägger upp bilder på sig själva på sociala medier där man avtackar sig beskydd mot främlingars våld och sexuella övergrepp. Kulturmarxisten Ida Östensson, en av initiativtagarna, är mer rädd för svenska män som vill beskydda henne än för främlingar som vill våldta henne. ”Vi är inte rädda för människor utifrån etnicitet, vi är rädda för rasister och nazister”, säger Ida Östensson till Expressen.

Malmö stadsbibliotek tar ställning mot svenska män. Bild upplagd av Åsa Sandström, enhetschef.

Malmö stadsbibliotek tar ställning mot svenska män. Bild upplagd av Åsa Sandström, enhetschef.

Det är efter helgens demonstrationer och aktioner som riktats mot bland annat makthavarnas folkmordspolitik samt främlingars sexuella övergrepp mot svenska kvinnor som ett gäng kvinnliga kulturmarxister valt att “säga ifrån” med en hashtag. Man har även lyckats mobilisera många andra kvinnor, främst unga, i “kampanjen” #InteErKvinna. Samtliga större mainstream-medier har backat upp kampanjen för att göra den viral.

Det hela går ut på att lägga upp en bild på sig själv med texten:

Den rasistiska lynchmobben som drog fram i Stockholm i fredags (29/1), och diverse andra rasistiska och fascistiska grupperingar säger sig föra en kamp för att skydda vita/”svenska” kvinnor, men de talar inte för mig. Kopiera den här texten och lägg upp en bild av dig själv och sprid i dina nätverk. Hashtagga: ‪#‎inteerkvinna‬”

Ida Östensson är grundare av den kulturmarxistiska stiftelsen Make Equal (tidigare Crossing Boarders), och hon skriver på sin facebook: ”Jag är inte er ’svenska kvinna’. Det är ER jag är rädd för!”.

Vidare säger hon till Expressen att hon upprörs över att media inte kallar aktivisterna för “nazister” utan fotbollshuliganer, något som hon tycker är “sjukt provocerande”. Dessutom hävdar hon att dessa är ute och “spöar barn och andra icke-vita”.

ida055

Ida Östensson. Foto: Kristina Wicksell

Trots att feminister och media mobliserat tusentals personer i kampanjen är det också många som ifrågasätter varför feministerna sprider hat mot svenska män på sociala medier. Nedan några av inläggen från kampanjen:

 


  • Publicerad:
    2016-02-02 12:41