MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Nordiska motståndsrörelsen agerade under gårdagen trygghetsvärdar på Kungälvs badhus. Initiativet uppskattades av personal och gäster och allt gick lugnt till.

DSC00698

Klicka för större bild.

Aktivisterna låter hälsa följande:

Lördagen den 13/2 agerade några av Motståndsrörelsens aktivister i Göteborg trygghetsvärdar på Kungälvs badhus där det för inte så länge sedan var en kvinna som blev antastad. Flera småbarnsföräldrar kom fram och undrade varför man var där och visade sig vara positivt inställda till aktivisternas initiativ. Även personal på badhuset välkomnade initiativet då de inte själva hade någon personal som var ute och bevakade badgästerna. Läget var lugnt och under kontroll.

badhus

Barnen på bilden har pixlats med hänsyn till deras integritet.

Efter de enorma vågor av inkräktare som kommit in i vårt land den senaste tiden har vi bevittnat hur de antastat, våldtagit, misshandlat och mördat flera av våra nordiska kvinnor. På senare tid har också alltfler övergrepp och trakasserier skett på just badhus. Inga av dessa ohyggliga brott kommer vi att glömma och de skyldiga fruktar vedergällningens tid – som snart är här.

När den förrädiska regimen nu visar sitt rätta jag genom att rikta sina resurser mot oss svenskar (exempel på detta kan t.ex. ses här och här) och låter inkräktarna härja fritt, så återstår inget annat alternativ än att vi nordbor gör vår plikt och går till offensiven för att försvara vårt folk till varje pris!

Plikten innebär att vi måste göra revolt mot detta system som uppenbarligen vill vårt folk ont. Samtidigt som vi handfast går till angrepp och försvarar oss mot symptomen skall vi också krossa systemets lögner med sanning och vinna över våra folkkamrater som blivit hjärntvättade sedan barnsben.

Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen och gör din plikt!

/Aktivisterna i Näste 2


  • Publicerad:
    2016-02-14 17:45