BROTT. En ung flicka blev nyligen sexuellt ofredad på Vattenpalatset i Vänersborg. En misstänkt gärningsman kommer att kallas till förhör.

En anmälan har kommit in till polisen om att en flicka i 13-14 årsåldern ska nyligen ha blivit sexuellt ofredad på Vattenpalatset i Vänersborg. En misstänkt gärningsman, som uppges vara cirka 17-18 år, har blivit utpekad och kommer att kallas till polisförhör.

— Ja, det här är en yngre kille, 17-18 år, som ska ha tafsat på en ung tjej i 13-14-årsåldern. Jag kan inte omständigheterna kring händelsen och exakt när det har hänt. Men mannen är i alla fall identifierad på plats och kommer att kallas till förhör, säger polisen Martin Svedberg.

Svedberg har tidigare utrett de tidigare övergreppen som inträffade i januari, då 12 personer ska ha tafsats på av en eller två gärningsmän i 40-årsåldern.

— Hade den här gärningsmannen stämt överens med de tidigare fallen, hade vi haft något nytt att gå på. Men nu är det inte så och vi har inga fler uppslag att gå vidare med efter alla insatser, så den utredningen är avslutad, säger han.

Källa:
Nytt sexuellt ofredande på badhus i Västsverige


  • Publicerad:
    2016-03-10 12:45