HYCKLERI. Efter att ivrigt ha förespråkat mångkultur så flyr nu feministerna själva från svenska ”no go”-zoner.

Feministerna Nalin Pekgul och Zeliha Dagli.

Eftersom ”flyktingar” strömmar in i Sverige har feministerna själva börjat känna sig otrygga efter en rad våldtäkter, sexuella trakasserier, våld och terror. Nu flyr de själva från den mångkultur som de själva har välkomnat.

Den välkända feministen Nalin Pekgul säger att hon nu undviker de centrala delarna av den invandrartäta orten Tensta, där hon bott i 30 år. Även den tidigare vänsterpolitikern Zeliha Dagli flyttade från Husby för att fly undan mångkulturen. När dessa själva börjar att känna sig utsatta kan man ju undra hur utsatta svenska flickor måste känna sig i dagens mångkulturella Sverige.

Pekgul säger till SVT att hon inte längre känner sig trygg i sin hemstad och tillägger att muslimer nu har full kontroll. Hon säger att ”flyktingarna” uppträder som ”moralpoliser” som försöker att kontrollera kvinnor i området. I tron om att hon kunde lösa problemet med dialog arrangerade hon kaffeträffar men insåg snabbt att det inte var en sån bra idé och skrotade projektet i rädsla för sin egen säkerhet.

Källor:
After Promoting Diversity, Swedish Feminists Are Now Fleeing Islamic ‘No Go’ Zones
Feminister flykter fra multikulturelle forsteder


  • Publicerad:
    2017-04-24 11:00